Milyrn különös, vicces dolog történt veled a szülés alatt/után?
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de elsö babánkat várom és szüléstörténeteket olvastam. Van köztük pár horror és van köztük pár nagyon vicces is.
Lenne esetleg kedvetek pár mulatságos története megosztani velem/velünk?
Elöre is köszönöm, ha nem estek neked :)
Az enyém klasszikus... Baba megszuletett, elvitték megmérni, szülésznő kiabált be hogy 3900g, maradhat?
Vajúdás közben kisebbségi 15 éves lány mar látványosan szenvedett ordított, kiabált a másik szobából, b@ssza meg ez nagyon fáj, erre a szülésznő megkerdezte, hogy mikor befelé ment az nem fájt, mi?
Az elég vicces hogy elneztek a nemet és nekialltam vitatkozni a szülésznő el h ne szorakozzon már velem...? Amúgy nekünk örök emlék es hát totál mindegy mert az volt a fő, hogy a végere mindenki egészséges legyen.
Ezen felul volt még h a párom mindenáron gázt akart szivni. Meg az apasszules szett kiszakadt a lába közt és együtt tagultunk. Oszinten?!? nálunk volt minden, mint a bucsuban.
Szülès utáni x. nap 2 tabletta hashajtót nyomtak belèm.
Összef****m a folyosót, wc-ket, zuhanyzókat, hálóingemet. Többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!