Nyakdugo? Szerintetek ma elindul kifele?
39 hetes multam , nyakdugom keddota folyamatosan tavozik tegnap este nagyon nagy fajdalmaim voltak , reggelre meg hatalmas nyakdugo darab jott ki. Azota wc utan ugyan ugy jon a nyalka , 2x volt ma higabb a szekletem.
Szerintetek remenykedhetek?
Akinek szinten igy indult , meselnetek rola?
Reménykedhetsz. :) de azért garancia nincs semmire, de jók a jelek.
Nekem váratlanul egyik reggel elment a nyákdugó aztán időnként jött barnás folyás, mellé rendszertelen fájásaim voltak már, amelyek zuhanyra erősödtek, viszont lassan sűrűsödtek. Éjjel indult be rendesen a szülés.
Uu az kemeny , nekem nem veresbarna volt hanem hatalmas mint a ragaszto.. keden is ugyan olyanvolt viszont abba volt ilyen sargabarna valami azota ilyen atlatszos tavozgatott csak ez a reggeli hatalmas darab volt furi.
Vagy muszaj veresnek lennie?
Helloka! Nekem a nyakdugom fele távozott a 27.terhessegi héten. (utána sajnos én kenyszerpihenot kaptam) Aztán a másik fele 40+3on, mert ügyesen bent tartottam a kusholgyet:) 7 órára rá anyuka lettem.
Reggel felkeltem, voltak fajasaim. Hasmenésem volt. Távozott a nyakdugo
Nekem nem volt véres. Talán kicsit tejszeru és enyhén rozsaszines. Bevitt a kórházba a párom, repesztettek burkot és a többi már jött magától. ;)
Huu biztos beparaztal 27 hetesen.
Hat elhiheted hogy alig varom hogy megerezzem a fajasokat.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!