Vannak a szülés előtt különös jelek, amik utaltak arra, hogy mindjárt jön a szülés?
Figyelt kérdés
Hangulatváltozás vagy bármi,ami akkor nem tűnt fel,de utólag úgy gondoljátok,hogy előre jósolta azt,hogy szülni fogtok?2008. okt. 4. 18:09
1/3 anonim válasza:
Szia!
Az első szülésem előtt nem volt jele a baba érkezésének semmi, még jóslófájások sem.
A második babánál már napokkal előbb jósló fájásaim voltak, és a szülés beindulása előtt hajnaltól estig fájt a derekam, és este 9-kor be is indult.
üdv. Csilla
2/3 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt, bár az utlóslsó 2 napban már nehéz volt a mozgás nagyon. Állandóan feszített, szét akartam szakadni. De 8 napot túlhordtam.
3/3 anonim válasza:
Szió!
Nekem a szülés előtti napon állandó sírógörcsöm volt, mindenen bőgtem, és nem tudtam abbahagyni. A szülés napján pedig állandóan WC-re mentem, pedig a terhesség idején sem volt ez rám jellemző.
Egyébként a szobatársaim is mind sírós napról számoltak be a szülés előtt.
Könnyű szülést!!!
ZIta 23 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!