Szülés után ti 6 héttel mindjárt szexeltetek? Én kicsit félek!
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 18:11
1/7 anonim válasza:
Én is féltem...de párom megértő volt. 14(!!!). hét után jött össze az első alkalom és szuper volt. :-)
2/7 anonim válasza:
Én is nagyon féltem, majdnem 5 hónapot vártam vele, de nagyon jó volt!
3/7 anonim válasza:
Ne félj,az a legrosszabb.Vegyél síkosítót (szükség lesz rá)és érezzétek jól egymást:))
4/7 anonim válasza:
Amikor már nem bírjátok nélküle, akkor szexeljetek, nem kell pont 6 hétre :)
A párodnak mondd el, mennyire izgulsz, stb., hogy minél megértőbb és türelmesebb legyen, mintha szűz lennél. A síkosító jó ötlet, és próbáld elengedni magad, csak a párodra gondolj és magadra, lazulj... És élvezd :) Gondolatban készülj rá előtte, nézd Őt amikor öltözik, esetleg hátmosás, stb., az előjátékot napokkal előtte elkezdhetitek :)
5/7 anonim válasza:
Mi igen,de nekem nem volt gátmetszésem,és nem is repedtem(se kívül,se belül),így már az első is olyan volt,mint szülés előtt.
6/7 anonim válasza:
Mi 7 hetet vártunk, nekem fájt az első 5-6 együttlét, de aztán minden olyan volt mint előtte
7/7 anonim válasza:
Hello!En gatvedelemmel szultem,igy konnyebb volt az egyutt let:)3 hetig birtam,aztan mar szinte szo szerint konyorogtem a ferjemnek:)Nalunk forditva volt,mert nem en feltem az elosotl,hanem O:)Egy kicsit azert fajt,de vegul nagyon jo volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!