Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Már mindjárt itt a baba?

Már mindjárt itt a baba?

Figyelt kérdés
Két napja nagyon sok lett a savam.Szétmarta a nyelőcsövem.még soha nem éreztem magam így. Olyan mintha gyomorrontásom lenne, de közben nincs, a fejem is nagyon fáj és nem használ semmi. Holnapra vagyok kiírva. valakinek volt már hasonló szülés előtti napokon?
2010. márc. 13. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem kb egy hete ezek a tünetek vannak,és még semmi..:(

Szóval nem biztos,de lehet..

Lehet nálad tényleg ezt jelenti.

Kitartás! :)

39+2

2010. márc. 13. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a szülés előtt 3-4 hónappal már égett a nyelőcsövem, aludni sem tudtam tőle. Ez sztem nem annak a jele, bár ki tudja. Amíg fájásaid nincsenek, sztem nem lesz szülés. Nekem vasárnap éjjel 11kor kezdett fájni a hasam minden előjel nélkül, hétfőn fél 12re már megvolt a Picúr. Ha mégis itt az idő, tudni fogod! Én sem gondoltam volna, de tényleg így van.

Könnyű szülést!

2010. márc. 13. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Tegnap éjjel nekem is nagyon sok volt a savam,pedig nem szokott.fáj mindenem,méhszály felpuhult már egy hónapja,nyitva 1,5 cm.Mára vagyok kiírva....

A lányommal ne,m volt semmi elöjele a szülésnek 5 nappal hordtam túl.Most majd meglátjuk.

Könnyü szülést magunknak!!!!

2010. márc. 13. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztosan mindjárt itt lesz mert már nincs sok időd hátra de a gyomorsavnak ehhez semmi köze.
2010. márc. 14. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!