Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni első mensim...

Szülés utáni első mensim éjszaka érkezett és mindjárt megpusztulok, olyan fáradt vagyok. Ti is voltatok így?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, hogy szülést követő napon nem voltam ilyen fáradt. A hasam alig görcsöl, épp csak érzem, nem is túl erős a vérzés, de hulla fáradt vagyok. Szédülök, hányingerem van, fáj a derekam, a hátam, izomlázszerű fájdalom van a kezemben, lábamban. Majd minden nap elsétálunk babakocsival a kb 2 km-re lévő boltba (van közelebb is, de szeretek sétálni és a baba is élvezi), de most már a gondolat is fáj, hogy le kellene vinnem a babakocsit a lépcsőn.

Terhesség előtt meg sem éreztem a mensit, tartott három napig gyenge vérzéssel, sohasem görcsöltem.

Vajon visszaáll a régi rend, vagy most már erre számítsak?

2009. febr. 13. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez volt az első mensinél, utána hónapról-hónapra jobb lett.

Én is ugyan úgy mint te hulla fáradt voltam, nagyon rossz volt, pihenj amennyit csak tudsz. Menjetek a közelebbi boltba, úgyis nagyon hideg van:( Majd ha elmúlik akkor sétáltok megint nagyot.

Addig is kitartás!

2009. febr. 13. 10:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 2. mens a szülés óta és én is baromi fáradt vagyok és hasonlók a tünetek:(
2009. febr. 13. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!