Szülés utáni első mensim éjszaka érkezett és mindjárt megpusztulok, olyan fáradt vagyok. Ti is voltatok így?
Komolyan mondom, hogy szülést követő napon nem voltam ilyen fáradt. A hasam alig görcsöl, épp csak érzem, nem is túl erős a vérzés, de hulla fáradt vagyok. Szédülök, hányingerem van, fáj a derekam, a hátam, izomlázszerű fájdalom van a kezemben, lábamban. Majd minden nap elsétálunk babakocsival a kb 2 km-re lévő boltba (van közelebb is, de szeretek sétálni és a baba is élvezi), de most már a gondolat is fáj, hogy le kellene vinnem a babakocsit a lépcsőn.
Terhesség előtt meg sem éreztem a mensit, tartott három napig gyenge vérzéssel, sohasem görcsöltem.
Vajon visszaáll a régi rend, vagy most már erre számítsak?
Nekem is ugyanez volt az első mensinél, utána hónapról-hónapra jobb lett.
Én is ugyan úgy mint te hulla fáradt voltam, nagyon rossz volt, pihenj amennyit csak tudsz. Menjetek a közelebbi boltba, úgyis nagyon hideg van:( Majd ha elmúlik akkor sétáltok megint nagyot.
Addig is kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!