Különös, esetleg vicces dolog történt veled a szülés alatt?
Egy válaszban olvastam, h épp a kitoláskor tüsszentett az illető. Nekem a vajúdás alatt iszonyatosan égett a gyomrom, bár ez nem tudom mennyire számít különösnek.
Meséljetek veletek mi történt!
Kitolásnál kakilás helyett pukiztam egy hatalmasat, ropogósat, csak úgy zengett a szoba. Egyenesen a szülésznő arcába :-DDD nem volt fogadott, hanem egy undok ügyeletes, szóval nem is bánom :-P
Én nem emlékszem rá, anyukám mesélte mikor már hazajöttünk. Meg állítólag viccelődtem a legnagyobb fájások közepette is, mindenki a csodámra járt. Mondjuk mi egy ilyen vidám család vagyunk.
Infúzió, oxitocin és nst volt rámkötve miután elfolyt a magzatvíz és bementünk a kórházba. Végig feküdnöm kellett, így a wc-zés ágytálban volt. Na ez olyannyira megtetszett, hogy könyörögtem az ágytálért. Iszonyatosan kényelmes volt rajta vajúdni. Amikor jöttek a tolófájások rendesen kétségbe estem, hogy hova vitték az én drága ágytálamat, és nem lehetne e úgy csinálni, hogy az alattam van.
Mindenki röhögött, hogy ágytálba akarom szülni az én Kicsikémet?
Reggel bementem szülni a 41.héten,dokim éjszaka volt ügyeletes már indult és megkért ha lehet,akkor ne ma szüljek,mert nagyon fáradt,hosszú éjszakája volt.Gondoltam magamban annyira biztos nem,mint nekem:S
A másik már szülés után volt,akkor bújt ki a kislányom,erre a doki:Itt van megszületett!Egy életre szóló felelősség!Mikor jön a következő?
Férjemmel meg csak néztünk,azt se hallottuk mit beszél...:)Erre mondja a doki:Szóljanak ha sok vagyok,és befogom.Néha túl sokat beszélek:)
Van még 1:Egész délelőtt kint ültünk a folyosón a férjemmel meg a csomagokkal,mert nem volt egyetlen szabad ágy sem!(Ez inkább felháborító,mint vicces!!!)Szóltak előre,hogy várni kell,de igyekeznek.DÉLBEN!bekopogtam a szülőszobára,hogy hozzanak egy matracot szívesen lefekszek itt is a folyosón is,de mostmár vízszintbe szeretném tenni magam.Felkísértek,éppen ebédeltek a többiek,és valóban...még mindig ott kászálódtak az 5.ágyon és nem bírtak elindulni haza,pedig már 10-kor váltás volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!