Megosztanátok velem, hogy mit éreztetek a szülés előtti napban-órákban? Olyat ami biztos jel volt vagy utólag különös!
Nagyon köszönöm!
39+4 napos kismama
Első szülésem (pont 39+4 hetesen indult) előtti nap egész nap keményedtem de az utolsó éjszaka ritka rosszul aludtam, elaludni is alig bírtam meg milliószor felkeltem, igaz a babám is folyamatosan mocorgott, na ez nekem nagyoj furcsa volt, korábban soha nem csinálta ilyen hosszan, kb 2 órát folyamatosan. Reggel mint akit fejbevertek, max 2 órája voltam ébren, mikor elkezdtem barnázni, biztonság kedvéért orvos, tágulási vérzés volt.
Második szülésemnél a kiírt napról van szó, aznap éjjel indult a szülésem. Így nem nagyon tudom, én addig a városi terhesgondozóba jártam, max 1 óra volt, a kiírt napján meg az egész délelőtt elment a kórházzal és belegondoltam, hogy na ugyanezt mindennap, elég morcos hangulatban voltam de hogy ezért, vagy a közelgő szülés miatt, azt nem tudom. Az ezt megelőző napok pont ugyanolyanok voltak, mint kb 38 hetes koromtól.
Jel.. nem sok. Vagyis annyi, hogy 3 napon belül szépen kinyílt a méhszáj 2 ujjnyit Keményedések, mindenféle fájdalmak elég régóta voltak, hetekig, több nappal a szülés beindulása előtt brutálisan fájt a szeméremcsontom is de közel 40 hetesen még jó. :D
Nem bántásból, de keress is rá az ilyen kérdésekre, mert van jópár és mindhez hozzászólások, annyival több választ tudsz olvasni ezzel kapcsolatban.
Köszönöm a sztorikat 😊 olyan érdekes hogy tényleg amennyi terhesség annyi féle mind.
Már én is..mi is nagyon várjuk! Most lesz egy front, aztán ki tudja 😊
Nekem nyílt a külső és középső méhszájam (2ujjnyi mindegyik) 32 hetes terhesség óta, de semmit nem jelentett. Itt vagyunk a végén és kíváncsian várjuk hogy és mikor indul be az én esetembe 😊
Semmit nem éreztem.
Zöld magzatvízszivárgásom lett egy reggelre, így bementünk a kórházba és rögtön megindították a szülést, ez volt a 41. héten.
Előző nap még kerékpároztam, szexeltem, szóval teljesen jól voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!