Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » IKREKET szült vagy még váró...

IKREKET szült vagy még váró anyukák! Titeket mikortól fektettek be és miért? Én amíg csak lehet itthon szeretném kihordani őket. Mit tegyek hogy ne fektessenek be idő nap előtt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Kórházfüggő,mindenhol más a protokoll.Nálunk 32 hetesen befektetnek akár van oka akár nincs,én-mivel két gyerekem volt már akkor-saját felelősségemre nem feküdtem be,csak a 36. héten,mert addigra megnyílt a méhszáj.

Ettől függetlenül semmi kedvük nem volt előbújni, a 40. héten kisírtam egy burokrepesztéses indítást.:))

Ha a legkisebb oka is van,akkor mindenképpen feküdj be,de ha problémamentes a terhességed,és az orvos sem tartja fontosnak,akkor maradhatsz otthon-de ez mindenkinek a saját felelőssége!-.

Egy hónapot voltam kórházban,rémes volt,nem tudtam aludni azon a borzasztó ágyon,pocsék a kaja,és a többi... annyi szerencsém volt miatta,h az utolsó két hetet egy fizetős szobában tölthettem ingyen,mert átépítették a szülészetet,és az egyetlen kórteremben ahol még volt hely,volt egy tüdőgyulladásos kismama-túl sokat járt ki cigizni selyemhálóingben:S-,és féltek,h elkapok tőle valamit.:)

2010. aug. 18. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem nem fektetett be a dokim, mert mondtam neki, hogy otthon jobban tudok pihenni, a férjem pedig "ellát". Mivel minden eredményem rendben volt és a kórházat is fél órán belül elérjük (ha bármi lenne), a dokim nem forszírozta a kórházat, csupán 3 naponta kellett bemennem nst-re.
2010. aug. 18. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Manapság már nem divat befektetni az ikreseket a kórházba.Én bekértem magam,és 2 hónapig bent feküdtem.Nem volt kellemes,de megérte.Mikor megszültem,utána egy hónappal,ott ahol lakom, volt még egy ikres kismama,őt nem fektette be az orvosa.Meghalt az egyik baba,mert beindult egy rohamos szülés,és a második baba elakadt a szülőcsatornában.Tovább nem részletezem,ne haragudj h ezt leírtam,csak azért tettem,h tudd h ilyen is van.
2010. aug. 19. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Még annyit,h az én számomra nem volt kérdés h kibirok e két hónapot az életemből kórházban azért,h erős,egészséges gyerekeim legyenek,és ne történjen semmi baj..Igaz h két hónapig nem láttam tiszta wc-t,de nagyon jó kismamatársaság verődött össze,az orvosok,szülésznők kedvesek voltak,napi háromszori szívhanghallgatás volt,2-3 naponta uh.,ha baj volt,csak átkisértek a szülőszobára,bekötötték a magnéziuminfúziót,és leállt a szülés.Azon felül rendszeresen haza lehetett "szökni",v kimenni a városba bébiholmikért.Szóval én úgy voltam vele h jobb félni mint megijedni.
2010. aug. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!