Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » IKREKET szült vagy még váró...

IKREKET szült vagy még váró anyukák! Titeket mikortól fektettek be és miért? Én amíg csak lehet itthon szeretném kihordani őket. Mit tegyek hogy ne fektessenek be idő nap előtt?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én 18 hetes ikreket váró kismama vagyok. Engem a védőnő az első alkalommal amikor találkoztunk, azzal ijesztgetett, hogy az utolsó hónapot biztos kórházban kell majd töltenem. Én az utolsó pillanatig szeretnék itthon lenni, ha csak nincs valami komoly oka a kórházba fektetésnek. Pihenni itthon is tudok. Te is pihenj nagyon sokat!!! Hány hetes vagy?
2010. aug. 17. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Szió.

Engem nem a doki és nem a védőnő hanem a körülöttem lévő emberkék riogatnak hogy min 5 héttel hamarabb tuti be kell majd feküdnöm.De hisz 28 éves vagyok elég masszív nem kövér de masszív alkattal gyerekem nincs hogy rohangálni kellene utánna csak pihenek és pihenek az ágyam vége is fel van emelve ahogy azt a doki javasolta.22 hetesek vagyunk már a kicsikéimmel és azt mondták a genetikain meg a doki is hogy nagyon nagy babák,vagyis így aztán gondolom hogy erősek is.Már most akkorákat rugnak hogy kívülről is látszik.Egypetéjűek az ikreid?Nemük,Nevük??

2010. aug. 17. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 34 éves vagyok. Én is masszív alkattal rendelkezem, a hasam már most is nagyon nagy szerintem. Gyerekem nekem sincs még, úgyhogy én is tudok rendesen pihenni. Viszont néha nagyon unom már, múlt héten még simán ablakot pucoltam:). A 18.heti genetikai ultrahangra majd jövőhéten megyek, remélem ott már megtudom a nemüket. Te már tudod? Azt sem tudta megmondani a doki, hogy egy vagy kétpetéjűek-e. Amig nem tudjuk a nemüket, addig névben sem gondolkodunk még. Hétfőn lesz meg az AFP eredményem. Azt szeretném kérdezni Tőled, hogy neked jó lett? Mert azt olvastam a neten pár helyen, hogy ikreknél általában rossz eredmény születik.
2010. aug. 18. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Még azt szeretném kérdezni, hogy hányadik héten kezdted el érezni a babákat? Én még nem érzek semmit, de nagyon szeretném már ha rugdosnának:).
2010. aug. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!