Tényleg van olyan, hogy egy nő nem képes csak lány magzatot kihordani, a fiúval elvetél és fordítva?
Meg tinikoromban hallottam egy beszelgetest az egyik rokonomrol. Anya meg mama azt targyaltak, hogy mennyire nem szereti a fiat a no, mert lanyt akart, de a vercsoportja miatt nem lehet lanya.
Nem tudom, hogy ennek mennyire van valos alapja, akkoriban nem is nagyon erdekelt az ilyesmi.
bocsi az OFFért, de én fordítva is hallottam, mármint h vannak olyan férfiak, akik csak egyféle nemű gyereket tudnak csinálni. De nem tudom, miért.
ON: Ezt a dolgot én is hallottam, mikor először elvetéltem, meg voltam róla győződve, hogy biztosan kislány volt és én csak fiút tudok szülni. De most már van egy fiam, és a lányommal is csak pár hetem van hátra:)
1 gyerekes, 35 hetes km
És azt nem tudjátok, hogy ez örökölhető?
Anyukámnak mondták ezt régen, 3szer vetélt el, illetve egyszer nyitott gerincű babát kellett 20. hétre megszülnie. Velem, aki lány vagyok semmi baj nem volt. Neki mondták ezt, hogy valószínűleg a fiú magzatok miatt lehet. Viszont azóta sem tudjuk, hogy ez mitől lehetséges...
Én nem örököltem, egészséges kisfiam van, semmi gond nem volt a terhességemmel. Te4sóm kislányt szült, szóval nála ki tudja... :)
3. voltam
Ez a probléma nem magában a szülő/kihordó nőben van, hanem az, hogy kétszer annyi fiú gyermek fogan meg, mint lány, DE az élve szülések aránya mégis szinte azonos. Vagyis a vetélések többnyire fiúknál van. Oka: sokkal több mindennek kell klappolni a fiúknál...
De ezt Szendi Gábor sokkal okosabban írta meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!