Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sajnáltad a régi életed...

Sajnáltad a régi életed szülés előtt?

Figyelt kérdés
Volt benned olyan érzés, hogy már soha többet nem lesz semmi olyan mint előtte? Szeretem a babát, de sokszor eszembe jut, hogy mekkora változás lesz az életünkben és félek, tudom mar semmi sem lesz olyan mint régen. Tervezett baba és nagyon szeressük, várjuk.
2021. febr. 4. 21:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

4 éves a fiúnk. Összességében a párkapcsolatban látom egyedül a nagy életbeli változást, azaz már csak tervezetten tudunk randizni, jobban oda kell figyelnünk a másik igényeire, hogy érdekes maradjon a kapcsolat és foglalkozzunk egymással, ki is mutassuk a szerelmet, ne csak érezzük. Minden más megoldható egy idő után.

Én ha akartam meg tudtam oldani az esti szórakozást, a munkahelyi csapatépítőket (több naposakat is), és az egyéni programokat is - nyilván tervezni kellett hozzá, de ez ilyen. Az első 1-2 év bezártabb, főleg ha szoptat az ember az első évben, de ahogy visszamegy az ember dolgozni, nagyobb a gyerek, úgy egyre jobban nyílik újra a világ szerintem.

2021. febr. 5. 11:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát igen. De aztán megszületett a fiam és nem változott semmi. Pont ugyanazt csináljuk kost is amit akarunk. Az igaz, hogy vele együtt az igényeink is változtak. De szerintem ez természetes. Mi kiéltük magunkat a gyerek előtt, uh ez csak egy természetes következő lépcső volt.
2021. febr. 5. 11:57
 23/24 khniki ***** válasza:
Mióta megszületett a kisfiam, sokszor eszembe jutott, milyen felhőtlen is volt az élet gyerek nélkül. Ez nem azt jelenti, hogy az anyaság rossz dolog, vagy hogy visszacsinálnám. Szerencsére jól használtam ki a gyerekmentes életet, így nem érzek semmi megbánást. De tény, hogy tud hiányozni. Legalábbis amíg otthon vagy a gyerekeddel 0-24 órában. Ha már bölcsibe/oviba/iskolába jár, az megint más lesz
2021. febr. 5. 14:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen nagyon!
2022. márc. 11. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!