Szülés közben a szülőszobán, kinek a férje/párja állt ki a jogaidért?
Figyelt kérdés
Vagy ha azt pont nem csinálta, akkor mit igen?2021. febr. 1. 15:07
1/22 anonim válasza:
Milyen jogokért kéne kiállni?
Velem semmi rosszat nem csináltak, szabálysértőt.
2/22 anonim válasza:
Nem volt semmi jogtalan... vagy ez törvényszerű?🙄
3/22 anonim válasza:
Én ugyan még nem szültem (nem is tervezek) de úgy tudom, hogy ott nem bírósági tárgyalás van, hogy a férjnek ki kell állnia a feleség jogaiért mint valami védőügyvéd. (de lehet tényleg csak a tapasztalatom hibája) 😳
4/22 anonim válasza:
Pedig sajnos sokszor igenis kell valaki, aki nem hagyja az indokolatlan rutin beavatkozàsokat. Nàlam a férjem volt bent, de minden lépés előtt elmondtàk, hogy mi lesz és hozzàjàrulok-e.
5/22 anonim válasza:
Nekem a férjem állt volna ki, de végül képben voltam.
Felesleges oxyt (tolófájásokkal érkeztem, nem is értettem) és a protokollvágàst sikerült megúszni.
6/22 anonim válasza:
Én szanaszét repedtem és a doki fájdalomcsillapító nélkül kezdett varrni. Annyira ki voltam, hogy csak folyt a könnyem. A párom szólt az orvosnak, hogy miért így csinálja. Az volt a válasz, hogy így szokták. Aztán amikor erélyesen felszólította, hoztak fájdalomcsillapítót.
7/22 anonim válasza:
Ha szükség lett volna rá, akkor a saját férjem állt volna ki a jogaimért. Mégis ki más férje állt volna ki értem?
8/22 anonim válasza:
Értem, úgymond nem kellett kiállnia, de valahol mégis kiállt, mert amint megjelent érezhetően többet kommunikáltak velem. Részletesebben elmagyarázták, mi miért van. Addig hiába kérdeztem, csak olyan lerázósan tájékoztattak.
9/22 anonim válasza:
Èrtem nem àllt ki ùgy èrzem. Indokolatlannak èrzem , hogy oxytocinnal gyorsìtottàk a szülesem. Egy ideig ellenàltam a nyaggatàsnak, hogy hagyjam beadni, de hiànyzott a tàmogatasa, ìgy vègül beadtam a derekam. Nem mondtàk el a veszelyeit, hàtrànyàt, nem ìrattak alà semmilyen papìrt.
A gàtvèdelem ès a zavartalan aranyòra ellenère rossz èlmènykènt maradt meg a szülès.
10/22 anonim válasza:
Nálunk is nyomatják az oxyt, mert az a protokoll. Ráadásul sunyin, nem szólnak előtte, hanem csak jön a nővér aztán elkezdi tolni beléd sity-suty. Az első három óra alatt lett meg az oxy miatt, szét is szakadtam olyan gyorsan jött. A másodiknál semmiképpen nem akartam, inkább normál ütemben történjenek a dolgok. Mondtam a férjemnek, hogy ha én nem tudok kérdezni/szólni nekik, mert épp fájás van vagy valami, akkor ő kérdezzen rá mindenre. Végül oxy nélkül hét és fél óra alatt született meg a lányom. Nagyon észnél kell lenni, mert egy csomó felesleges dolgot csinálnak ha hagyod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!