Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt pát héttel,...

Szülés előtt pát héttel, nappal milyen gondolatok jártak a fejedben?

Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Megbantam az egészet akkor úgy éreztem. Bűntudatom is volt hogy miért nem azt érzem amit mindenki mond, hogy első látásra szerelem. Most már másfél éves és tényleg "szerelem" a legnagyobb szeretet és a legjobb dolog. De ez nem jött azonnal :)
2021. febr. 1. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár héttel előtte semmi különös, az emeletet építettük be, azzal foglalkoztam főleg illetve a szüléssel kapcsolatosan, hogy remélem megvárja a baba, hogy a nagyfiamnak megkezdődjön a suli.

Pár nappal előtte, hogy mikor indul már meg, mert már nagyon elég volt (végül 40+1 hetesen indították).

2021. febr. 1. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen.4 hetig voltam otthon. Előtte meg dolgoztam. Elolvastam egy csomó regényt és megnéztem a kedvenc sorozataimat
2021. febr. 1. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Már nagyon elegem volt. Nem tudtam aludni,fájt a hátam, az állandó pisi, sehogy se volt jó. Nagyon akartam már hogy vége legyen .
2021. febr. 1. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:

(Hogy vajon papám - akivel együtt éltem - látni fogja-e a babát

De nem, 2 nappal a temetése után szültem

Más nem érdekelt)

2021. febr. 1. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:

1. Babánál megbántam

Rettegtem ( nem a szüléstől, hanem az egésztől)

És alig vártam, hogy vége legyen, 41 hét + szültem

2. Izgatott voltam, féltettem a nagyobbik gyerekemet, hogy hogy veszi az egész tesó témàt..

Izgultam, hogy meddig marad benn, mert abban a kórhàzban nem vártak volna annyit, mint az első esetben

2021. febr. 1. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugy mint #4, borzasztoan nyugos voltam mar, kenyelmetlen volt az egesz, plusz vittem a haztartast 2 gyerekkel, elfaradtam a vegere, szerettem volna visszakapni a testem. Azota is egy elmeny h ujra gond nelkul tudok fordulni az agyban es nem faj minden izuletem ejjel. Pedig 8kg-t hiztam osszesen, megis nagyon vizesedtem.
2021. febr. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!