Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beindult úgy a szülésed, hogy...

Beindult úgy a szülésed, hogy előtte 1-2 nappal látott doki, de az nem látott semmi rá utaló jelet még?

Figyelt kérdés
Pl zárt volt a méhszáj, baba feje még nem illeszkedett be. Ilyesmikre gondolok.
2020. jún. 5. 07:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Nálam úgy volt, hogy kedden mentem NST-re, akkor a külső méhszájam nyitva volt már, 36 hetes terhes voltam akkor. Több magnéziumot szedettek velem, pénteken vissza kellett mennem NST-re. Ekkor már elkezdődött a szülési folyamatom, méhösszehúzádásaim voltak, de még rendszertelenek, nem olyan sűrűn jelentkeztek, viszont NST alatt is 2-3 alkalommal. Ebből a dokik semmit sem vettek észre, bár, mondtam, hogy eléggé fáj, de csak azt mondták, hogy szedjek még több magnéziumot (egy másik pedig, h ne szedjek többet), haza is mentem, otthon még pakolásztam, aludtam egy nagyot. Másnap reggel arra ébredtem, hogy folyik a magzatvizem, kb 2 perces fájásaim voltak, mikor elindultunk a kórházba, és 9 perc alatt meg is lett a baba (37 hetes 1 napos terhes voltam).
2020. jún. 5. 07:42
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad.
2020. jún. 5. 07:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szombat délelőtt voltam NST-n 38+6 naposan. Semmi jele semminek. Éjfél után 40 perccel már túl voltam a császáron. (hétfő délelőttre voltam kiírva program császárra, de hétfő délben már itthon voltunk a picivel)
2020. jún. 5. 08:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 39+3nál délelőtt zárt méhszáj, doki szerint simán túl fogom hordani.

Este 7-kor elfolyt a magzatvíz.

2020. jún. 5. 08:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy szerdai napon voltam uh-n, minden rendben volt, semmi problémát nem láttak. Csütörtök hajnalban elöntött a vér, rohantunk be a kórházba, sürgősségi császár lett, levált a méhlepény. Szerencsére minden rendben zajlott ezután, egészséges babám született 37. hétre.
2020. jún. 5. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Éjjel zárt volt a méhszáj, reggel 8ra megszületett a baba.
2020. jún. 5. 10:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Már nagyon szülnék, 39 hetes vagyok, tegnap még zárt méhszáj, semmi jósló, csak sok keményedés. Még nyákdugóval se találkoztam. Olyan nehéz kivárni az utolsó napokat, heteket :)
2020. jún. 5. 10:46
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De iszonyú lassú is volt a szülésem. Nem akartam tágulni egyáltalán. Fájás-fájás hátán de nagyon lassan lett meg a baba.
2020. jún. 5. 11:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Csütörtökön voltam nst-n meg ultrahangon. Azt nst semmitse mutatott, az ultrahangon zárt méhszáj, 0 fokban érett méhlepény volt semmit nem éreztem hogy szülés lenne belőle ez volt 37+5hetesen.Másnap pénteken délelőtt 10 órakor elöntött a magzatvíz.Oxitocinnal délután háromra lett meg a lányom.
2020. jún. 5. 12:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem velem, anyámmal történt meg, amikor a húgom született. Volt vizsgálaton, mondták, hogy minden OK, jól érzi magát odabent, van még 1 hónapja. Másnap anyám melóból átsétált a kórházba (szemben volt a munkahelye) és közölte, hogy jött szülni. Délre meg is lett.
2020. jún. 5. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!