Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beindult úgy a szülésed, hogy...

Beindult úgy a szülésed, hogy előtte 1-2 nappal látott doki, de az nem látott semmi rá utaló jelet még?

Figyelt kérdés
Pl zárt volt a méhszáj, baba feje még nem illeszkedett be. Ilyesmikre gondolok.
2020. jún. 5. 07:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
NST-re jártam már, az utolsó alkalommal pánikoltam, mert karácsonyra voltam kiírva, de a kötelező vizsgálatok csak januárban kezdődtek volna újra (tb alapon voltam). Megkérdeztem egy dokit, hogy ilyenkor mi van? Főleg ha nem indulna be és túlhordom? Ő megvizsgált és nem látott nyitva, de érezte a beékelődést. Az NST eredmények semmit sem mutattak. Másnap indult be a szülés.
2020. jún. 5. 13:00
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Befektettek hetfon a korhazba, 40 hetesen. A doki megvizsgalt, azt mondta hat itt mostanában nem lesz baba.. zart mehszaj stb. Meg aznap este elment a dugó, kezdodtek a fajasok, masnap délben mar babaztunk :)
2020. jún. 5. 13:47
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is hogy megosztottátok velem!

Akkor bizakodó vagyok :)

2020. jún. 5. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

én a szülés napján reggel 8-ra mentem a dokihoz, jó fél órát ültem a CTG-n, utána vizságlat. MOndta, hogy húúúú, nem érzek semmit, mert 2222 a méhszáj, és így már a szülőszobára szoktak menni. Semmit nem érzetem, így visszültetett a CTG-re, még egy órát ültem ott, nem akart elengedni haza. De végül a CTG teljesen negatív volt, semmit nem mutatott, így hazamentünk. Délután 4-kor visszamentünk a kórházba, mert a derekam nagyon elkezdett fájni, háromnegyed 6kor pedig már megvolt a baba.

A derékfájás volt nálam a "fájás", mire a szülőszobára kerütem, lényegében kinyílt a méhszáj, és pár fájást után már nyomhattam is.

Gyors volt. :)

2020. jún. 6. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, az lemaradt, hogy kerek 38 hetes voltam.
2020. jún. 6. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia én 40 +5 napos vltam akkor már minden nap volt NST + vizsgálat a z Nst vel minden rendben volt a vizsgálaton is zárva voltam ez volt reggel fél 10 kor haza mentem csináltam a dolgomat du.n fájások itt ott csipkedés itt ott majd este 22:20 kor indultunk be megis lett gyorsan a babám :)

Jó egészséget és gyors szülést kívánok

2020. jún. 8. 11:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem még hajnali 4kor is hazaküldtek hogy nem szülök. (1201kor lett meg a baba, első)
2020. jún. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!