Akik túlhordták mennyivel? Hány nappal? És szülesztettek, vagy beindult magától? Sima vagy császár lett a vége?
Figyelt kérdés
6 napja hordom túl! Már kivagyok... holnap megyek magzatvíz vizsgálatra, nst jó...2009. szept. 30. 17:48
1/21 anonim válasza:
Szia! 9 nappal hordtam túl a kislányomat. Spontán indult, sima szülés lett :)
Könnyű és gyors szülést kívánok Neked!
2/21 anonim válasza:
Három nappal hordtam túl a kisfiamat. Fájásokkal indult magától és sima szülés volt.
3/21 anonim válasza:
5 nappal hordtam túl, fájásokkal indult sima szülésnek, de császár lett a vége.
4/21 anonim válasza:
8 napot hordtam túl, 4 magzatvíz vizságlaton voltam túl. Kedden kellett volna befeküdöm indításra, szombat éjjel megindultak a fájások, vasárnap este megszültem, normál úton oxitocin és fájdalomcsillapító nélkül.
5/21 anonim válasza:
9 nap túlhordás,indították,császárral szültem végül.
14 hós nagyfiú anyukája
6/21 anonim válasza:
3 nappal hordtam túl. Magától beindult, de 20 óra vajúdás után császár lett, pedig oxytocinnal rásegítettek és burkot is repesztettek.
7/21 anonim válasza:
8 nappal vittem túl, 5. amnioszkópián már zavaros volt a víz, inditott szülés volt. apás szülésnek indult, de sajna császár lett belöle.
8/21 anonim válasza:
Szia! 9 nap túlhordás, indították, de nem történt semmi...Császár lett, magzatvíz vizsgálat sem volt. Második baba progis császár
9/21 anonim válasza:
14 nap túlhordás, 12 magzatvíz vizsgálat után, amikor oxitocinra sem volt egy nyamvadék fájásom sem, megcsászároztak.
10/21 anonim válasza:
szia,
7 nappal hordtam túl, beindult a szülés, de aztán fájásgyengeség lépett fel, oxitocyn kellett és burkot is repesztettek
19 óra vajúdás után sima szülés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!