Akik túlhordták mennyivel? Hány nappal? És szülesztettek, vagy beindult magától? Sima vagy császár lett a vége?
8 nappal hordtam túl. spontán indult. sima szülés lett.
sok sikert
OFF:
22:09 nem semmi!!!!
És tiszta volt még a magzatvíz? Köldökzsinór-tekeredés volt?
Nem is hallottam még 14 nap túlhordásról, főleg így, hogy még akkor sem akart megszületni. Fiú vagy lány? Mekkora lett? Minden rendben volt Vele?
11 nappal hordtam túl. csináltak vagy 3-4 magzatvízvizsgálatot, gyakrabban jártam nst-re, mint wc-re:D. végül magától indult be, de nagyon gyengén, 12 órás vajúdás, televertek oxival, végül vákumos szülés lett a vége. engem már a túlhordás első napján befektettek a kórházba, borzalmas volt. 4-es apgarral született meg a babám. nem akarlak ijesztgetni, de nekem végig rossz előérzetem volt, és könyörögtem a dokimnak, hogy indítsa meg korábban, és nem tette meg, hát ez lett a vége. szerencsére jól van a baba is, azóta féléves örökmozgó, de akkor nagyon nagy volt az ijedség. a következő terhességemnél ha egy nappal is túlhordom, ki fogom hisztizni a császárt. nem magam miatt, hanem azért, hogy a másik gyerekemnek ne kelljen ezt a borzalmat átélnie. a szegény picikém úgy szét volt ázva, hogy ihaj, már egy csepp magzatmáz sem volt rajta, csak 5. napon indult be a tejem is, szóval ki voltunk készülve mindketten, de ő jobban.
remélem neked hamar megindul, és nem lesz semmi baj.
könnyű, gyors szülést kívánok, nemsokára ott lesz a pici a kezedben! :)
Szia!
Én 5 nappal hordtam túl a kisfiamat.
Másnap kellet volna befeküdnöm, hogy megindítsák a szülést.
Reggel még Nst-n voltam, este 19-kor értünk a kórházba és 23:50-re természetes úton megszületett a babánk!
Minden jót nektek!
A 10.50-es hozzászoló vagyok.
Nálunk (Székesfehérvár) max 7 napot hagynak ráhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!