Aki a kiírt dátum után szült, magától elindult a baba végül vagy indítani kellett? Ha magától indult el, hány nappal később?
Figyelt kérdés
Volt olyan aki próbálta természetesen elindítani valami trükkel? Hosszú séta stb. Volt akinek működött is esetleg?😁2020. dec. 1. 20:56
1/16 anonim válasza:
Sajnos semmi nem működött, így 41+1re indítottak.
2/16 anonim válasza:
Indítottak, gátvédelemmel szültem végül kerek 41. hétre. Engem megnyugtatott az, hogy van egy dátum amikor ennek tuti vége lesz, másrészt így pont a szerencseszámomon született a babánk úgyhogy még örültem is.
3/16 anonim válasza:
2 vagyok: én semmilyen praktikát nem próbáltam.
4/16 anonim válasza:
40+3 magától indult. Szexeltunk meg lepcsoztem meg minden, de semmi. Aztan csak kijött.
5/16 anonim válasza:
40+4en indultak be a fájások, de csak 40+6.napra bújt ki (császárral végül). Nem segített semmilyen praktika, pedig a mellszívót is leteszteltem😂
6/16 anonim válasza:
Egész nap lépcsőztem, tornáztam, gyúrtam, végül a tervezett indítás előtti napon indult meg és másnapra, 41+3-ra született meg... Azon kívül hogy jó seggem lett, semmit nem ért a sok mozgás, csak jót mulattak rajtam a szülésznők meg a szobatársak a kórházban (befektettek túllépéssel), mindig amikor mentem vissza a lépcsőzésből, jött a kérdés, hogy 'na szülsz már? 🤔'
7/16 anonim válasza:
40+4-re elfolyt a magzatvíz. Előtte napokban nagy sétákra mentünk (pl. állatkert volt a program előtte 2 nappal), de aznap pont nem csináltam semmi különöset.
8/16 anonim válasza:
1. baba 40+6 hetesen indult magzatvízelfolyással, 1 nappal az tervezett indítás előtt.
2.szülésem is spontán indult 40+2 hetesen, itthon, fájásokkal. Vele is 41 hetesen lett volna,az indítás.
Semmi extra praktikát nem vetettem be, sokat lépcsőztem, mert a 4.-en laktunk, de ez az egész terhességek idejére igaz volt, nem az utolsó hetekben kezdtem el a lépcsőzést.
9/16 anonim válasza:
40+1 hetesen indítottak a 2. babámmal. Nem trükköztem.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Remélem elindul a kisasszony a napokban és nem indítanak majd.😣😅
2020. dec. 1. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!