Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kiírt időpont után hány...

A kiírt időpont után hány nappal indítanak be szülést?

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Nekem azt mondták,hogy egy hetet.
2008. dec. 18. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Babától, orvostól és tőled is függ. Ha nincs probléma, akkor is max. két hetet várnak.
2008. dec. 18. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Az elsö válaszoló vagyok és még friss az élmény okt.31.voltam kiirva nov.07.megszületett a kislányom a fiamat is túlhordtam (Székesfehérváron volt mind kettö szülésem)
2008. dec. 18. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem valtozo.En november 18ra voltam kiirva es 24en inditani akarta adoki de addig meggondolta a babam es 22en megszuletett.Maximum 2 het,de inkabb elotte..
2008. dec. 18. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 12 nap után indították meg.
2008. dec. 18. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Törvényileg maximum két hetet várhatnak, de orvos és kórházfüggő, úgy vettem észre, hogy gyakoribb az, hogy már egy hét után megindítják. Természetesen ha a baba, vagy a te állapotod olyanra fordul, akkor azonnal indítanak.
2008. dec. 19. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!