Túlhordtam 2 nappal Babócát, van esély hogy magától elindul, vagy indítani fognak?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 20:04
1/14 anonim válasza:
Esély az mindig van:-) de...általánosságban, azok a babák, akik kiírt időig (max + 2-3 nap) nem indulnak, azoknál általában indítani kell a szülést, persze, hacsak nincs elszámolva. persze ez azért nem törvényszerű.
Én mindkét gyerekemet túlhordtam, és egyik sem indult el magától....
2/14 anonim válasza:
Persze. Bármikor kibújhat. Szex, lépcső, nagytakarítás stb. Majd kibújuk ha akar :)
3/14 anonim válasza:
Szerintem +1 hét alatt ne engedd, hogy megindítsák, ha csak nincs valami kockázata a túlhordásnak.
4/14 anonim válasza:
40+3-nál indult magától a lányunk, elfolyt a magzatvíz, tehát esély van :-)
5/14 anonim válasza:
Van rá esély kisfiam 40+5-re indult el:)
6/14 anonim válasza:
Nekem is 40+5-re indult el, most hetfon:-)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) sajnos még mindig nem akar jönni, így úgy néz ki hogy hétfőn, vagy kedden indítják.. Remélem minden rendben lesz, ctg tökéletes, mocorog... Túl jól érzi magát.. :-)
2013. nov. 17. 20:06
8/14 anonim válasza:
szia! Na hogy vagytok? Bent van még a baba?
9/14 A kérdező kommentje:
Még bent van, holnap reggel kell befeküdnöm, vizsgálat, aztán majd eldöntik, hogy mi legyen! Azért még reménykedem, hogy holnapig elindul, elég sokat keményedik ma a pocakom, ez nen tudom, hogy jót vagy rosszat jelent... De holnap legkésőbb minden kiderül! :-)
2013. nov. 18. 13:30
10/14 anonim válasza:
Szorítok!
Ha holnap hazaengedek, akkor írj!
Ha nem írsz, akkor estére már tudni fogjuk, hogy babázol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!