Az első babám elég hamar megszületett. Viszonylag rövid vajúdás, eléggé hosszú kitolás, de első babához képest így is gyorsan és könnyen lett meg. Mondják, hogy a második általában hamarabb megvan, mint az első. Érdemes rá számítani, hogy rövidebb lesz a vajúdás és jobban kell sietni a kórházba?
2021. febr. 4. 14:46
1/10 anonim válasza:
Nekem az első gyerekem 6 óra alatt lett meg, a második indított volt és 2 óra alatt született meg a kislányom.
2021. febr. 4. 14:48
2/10 anonim válasza:
Az első szülésem 3 óra volt indítva, a második spontán indult és 2 óra volt (magzatvíz elfolyásától a baba felsírásáig). A másodiknál a kitolás is nagyon gyors volt, két tolófájásra megszületett.
2021. febr. 4. 15:43
3/10 anonim válasza:
Édesanyám a bátyámmal majdnem 1 napot vajúdott. Ezek után úgy gondolta, velem nem megy be olyan korán. Kis híján a taxiban születtem, tolofájásokkal ért be.
Nekem az első szülésem 6 ora volt, a második 4, a harmadik szintén 4, viszont a negyedik 8. Szoval azért nem törvényszerű, de nagy átlagban igen, gyorsabb.
2021. febr. 4. 15:53
4/10 anonim válasza:
Hát baromira remelem, mert az első 33 óra volt 🤣🤣🤣 ha második nem jön hamarabb, akkor meggondolom magam és bent hagyom örökre.
2021. febr. 4. 17:04
5/10 anonim válasza:
Az én anyukám állítólag velem is és a bátyámmal is ugyanúgy 20-21 órákat vajúdott, szóval nála nem jött be a dolog.
Én még első kézből nem tudok nyilatkozni, de nekem is az első nagyon hamar megszületett, szóval kíváncsi leszek, mit hoz a második, most azért elővigyázatosságból kicsit hamarabb fogunk bemenni a kórházba (úgy voltam vele, ráérek még megindulni, az első baba úgyis nagyon lassan jön... hát... kis híján a folyosón szültem meg a szülőszoba felé menet, nem sokkal az után, hogy bejelentkeztem a kórházba, szóval azért az se mindig igaz, hogy az elsővel sokat szenved az ember).
2021. febr. 4. 17:07
6/10 anonim válasza:
Nem törvényszerű, de nekem is gyorsabb volt
Fele annyni vajúdás és 15p kitolás
2021. febr. 4. 17:15
7/10 anonim válasza:
Első gyerek 8-9 óra alatt lett meg, a második 1,5 óra alatt. Szóval nálam bejött, de nem mindig így történik.
2021. febr. 4. 18:03
8/10 anonim válasza:
Nekem is rövidebb volt a 2., viszont jobban fájt - mindenki akitől kérdeztem azt mondta, hogy nekik is így volt
2021. febr. 4. 21:08
9/10 anonim válasza:
Nekem hosszabb volt. Az elsővel 23 órát vajúdtam, a másodikkal 42-t, a harmadikkal 22-t, a negyedikkel meg kb 3 napig össze-vissza fájt, majd 5 óra alatt megszületett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!