Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bevihettétek magatokkal a...

Bevihettétek magatokkal a mobilt szüléskor??

Figyelt kérdés
Ugye ha kibujik a pici rögtön szeretnék írni a férjemnek, lefotózni a picit, de úgy tudom nem lehet nálunk a mobil. Nálatok hogy volt akiknel nem volt bent szülésnél apuka?
2021. febr. 3. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Be.
2021. febr. 4. 05:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem államvizsgázni mész. Nem is értem, komolyan létezik kórház, ahova nem engedik bevinni a személyes cuccaid? Én nem kérdeztem amúgy, csak vittem, de nekem is úgy rémlik, hogy a kórházi kelengyelistán szerepelt a telefon/fényképezőgép, mint elem amit vigyünk mindenképp.
2021. febr. 4. 07:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ott volt mellettem, még töltőre is feltettem 🤣

Mondjuk nekem férjem mellettem volt, de eszembe nem jutott ott és akkor, hogy bárkinek bármit is írjak 😅

Kb 2órával szülés után férjemmel irattam barátnőmnek is.

2021. febr. 4. 07:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem jófej anesztes volt,már a műtőben selfit nyomtunk a babával. Mindent lefotózott,a kiemelését, köldökzsinórt,az első pillanatokat a mutoben. Nagyon jó volt utólag visszanézni:)
2021. febr. 4. 12:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk be lehetett vinni.

A vajúdóból át a szülőszobára amit vinnem kellett illetve lehetett: bugyi, betét, zsepi, telefon.

Vizet elfelejtettem ugyan, de mint kiderült nem is ihattam...

Mivel én ott maradtam reggelig az ágyon (éjjel szültem)

Igy jo volt hogy ott a teledon, de őszintén szolva nem foglalkoztam vele. Egy fotó volt a ferjemmel és ennyi.

2021. febr. 5. 10:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!