Hölgyek ti milyen bátran mernètek gyereket vállalni 40 fölött?
Ez a baj velem is.Fáradèkony vagyok,ès utálok felkelni.Munka után kifekszek.Autistával meg 10 èvig gyesen volta.Ja meg van neki èrtelmi fogyatèkossága is.Igènybe vesz,hiába egèszsèges,ès èrtelmes a másik.
Egy kapcsolatban nem jó ,ha az egyik fèl akar,a másik meg nem akar gyereket.Ezt látom.
39 évesen szültem az első gyerekem, 41 évesen pedig az ikreimet. Az ikerterhességem előtt lett egy durva autoimmun betegségem, de nagyon szerettem volna kistesót a nagyfiamnak, nem szerettem volna, ha egyedül nő fel, így aztán külön öröm volt, amikor kiderült, hogy ikreket várok. A betegségem miatt elég nehéz terhesség volt, de hála Istennek a babákkal minden rendben volt, és egészségesen, gond nélkül születtek meg. Most olyan öröm látni, ahogy a három gyerekem együtt játszik.
Szóval én nem bántam meg, de kérdező, neked csak akkor ajánlom, ha megjön a kedved hozzá, mert ha nem igazán szeretnéd, akkor szerintem nagyon nehéz végigcsinálni, és valószínűleg a gyerek is megérzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!