Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hölgyek ti milyen bátran...

Hölgyek ti milyen bátran mernètek gyereket vállalni 40 fölött?

Figyelt kérdés
Nem az első gyerekre gondoltam,hanem 2.3-ra.Nekem most lett egy olyan párom,akit rendesnek tartok,de neki nincs gyermeke, de nekem van már 2 ,ès kockázatosnak èreznèm 41-42 èvesen a terhessèget,mert vannak egèszsègügyi gondjaim is.Őszintèn nincs is hozzá már kedvem.Nektek általában mi a vèlemènyetek a 40 èv fölötti gyermelvállalásról?

2021. jan. 28. 14:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%

10.

Persze, egyedi eset vagyok, én csak azt szerettem volna ezzel mondani, hogy azért vannak kockázatok jócskán 35 fölött.De a szüléssel általában mindig nagy a kockázat.

Mindig megsértődtem anno a nőgyógyászomra, aki 28 éves koromban (akkor már asszony voltam) megkérdezte:" maga még nem szüüült? "

Úgy voltam vele, hogy közöd?

Aztán 38 évesen megtudtam miért kérdezte!;-)

Pedig konkrétan nem volt gondom a terhesség alatt.

Szóval megfontolandó, ilyen idős korban pláne.

Nifty-t csináltattunk mi is.

Azt is szokták mondani a régi öregek, hogy azért akinek van már 1-2 gyereke, és nem feltétlenül fiatal,több problémája van, azért nézze a másik két gyereket is, mert minden terhesség, szülés kockázat...

2021. jan. 28. 15:06
 12/35 A kérdező kommentje:

Elsőt 24 èvesen szültem,a másodikat 29 èvesen.Most èrzem azt,hogy kicsit fellèlegezhetek

.Találtam rendes munkahelyet.Ha minden jól megy a beteg lányomnak is lesz lakhatása. Fizikálisan is rendben vagyok a betegsègek ellenère.Nem vagyok túlsúlyos,ès adok magamra.

2021. jan. 28. 15:09
 13/35 A kérdező kommentje:

Lehet igaz,hogy mindennek megvan az ideje.Fiatal szervezet az rugalmas.

Nálam a gyerekek jártak úgy,hogy lèlegeztetni kellet,a sèrültet gèppel.

2021. jan. 28. 15:12
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Magában a 40 feletti gyerekvállalásnak nincs akadálya. Viszont azt neked kell tudni, te mit érzel, lenne-e még hozzá energiád-türelmed-kedved.
2021. jan. 28. 15:26
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

En ugyanigy voltam mint te, szerencsere meg is szuletett a kozos baba 38eves koromban.

Egyreszt igen nehez ujra belelendulni a babazasba ket önjaro gyerek mellett, masreszt annyira jolelku, szeretnivalo ferfit talaltam, aki megszeretett minket igy csomagban is hogy nem szerettem volna h lemondjon a sajat gyerekrol miattunk. Igy is 2 gyereke helyett (amennyit szeretett volna) csak 1 lesz, en itt megalltam. Szoval en szerettem volna 40eves koromig h megszulessenek, de a tobbi ervem miatt biztosan megfontolnam a parom miatt.

2021. jan. 28. 16:18
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem vállalnám. 35 éves voltam amikor a gyerekem született. 38 éves korom előtt szeretném ha megszületne a tesója. Ha nem lesz akkor ennyi volt.
2021. jan. 28. 16:43
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia

40et töltöttem augusztusban előtte áprilisban született a fiam, most 42 töltöm, ha minden rendben lesz szeptemberben jön a tesó. 4.baba van 2 nagy tesó én nagyon akartam, férjem beadta a derekát. Terhesség alatt csak a vérnyomással volt problémám, meg az izgalommal, de genetikai vizsgálatot ki nem hagynám.

2021. jan. 28. 17:01
 18/35 anonim ***** válasza:
81%
Én 40 felett már nem szülnék, közel a 60-hoz nem kínlódnék egy kamasszal. A te helyedben meg semmi esetre sem, hiszen nem is vágysz rá.
2021. jan. 28. 17:23
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Semmi szín alatt, én már 30 felett se,40 meg eszembe se jutna!!
2021. jan. 28. 19:07
 20/35 anonim ***** válasza:
11%
40 alatt sem kell gyerek :D
2021. jan. 28. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!