Hölgyek ti milyen bátran mernètek gyereket vállalni 40 fölött?
10.
Persze, egyedi eset vagyok, én csak azt szerettem volna ezzel mondani, hogy azért vannak kockázatok jócskán 35 fölött.De a szüléssel általában mindig nagy a kockázat.
Mindig megsértődtem anno a nőgyógyászomra, aki 28 éves koromban (akkor már asszony voltam) megkérdezte:" maga még nem szüüült? "
Úgy voltam vele, hogy közöd?
Aztán 38 évesen megtudtam miért kérdezte!;-)
Pedig konkrétan nem volt gondom a terhesség alatt.
Szóval megfontolandó, ilyen idős korban pláne.
Nifty-t csináltattunk mi is.
Azt is szokták mondani a régi öregek, hogy azért akinek van már 1-2 gyereke, és nem feltétlenül fiatal,több problémája van, azért nézze a másik két gyereket is, mert minden terhesség, szülés kockázat...
Elsőt 24 èvesen szültem,a másodikat 29 èvesen.Most èrzem azt,hogy kicsit fellèlegezhetek
.Találtam rendes munkahelyet.Ha minden jól megy a beteg lányomnak is lesz lakhatása. Fizikálisan is rendben vagyok a betegsègek ellenère.Nem vagyok túlsúlyos,ès adok magamra.
Lehet igaz,hogy mindennek megvan az ideje.Fiatal szervezet az rugalmas.
Nálam a gyerekek jártak úgy,hogy lèlegeztetni kellet,a sèrültet gèppel.
En ugyanigy voltam mint te, szerencsere meg is szuletett a kozos baba 38eves koromban.
Egyreszt igen nehez ujra belelendulni a babazasba ket önjaro gyerek mellett, masreszt annyira jolelku, szeretnivalo ferfit talaltam, aki megszeretett minket igy csomagban is hogy nem szerettem volna h lemondjon a sajat gyerekrol miattunk. Igy is 2 gyereke helyett (amennyit szeretett volna) csak 1 lesz, en itt megalltam. Szoval en szerettem volna 40eves koromig h megszulessenek, de a tobbi ervem miatt biztosan megfontolnam a parom miatt.
Szia
40et töltöttem augusztusban előtte áprilisban született a fiam, most 42 töltöm, ha minden rendben lesz szeptemberben jön a tesó. 4.baba van 2 nagy tesó én nagyon akartam, férjem beadta a derekát. Terhesség alatt csak a vérnyomással volt problémám, meg az izgalommal, de genetikai vizsgálatot ki nem hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!