Felszedett elég sokat kb 15 kilót, őt jobban bántotta mint engem mert engem nem érdekelt és természetesnek vettem. Kb 1 év melójába telt és le is adta. Nem nagyon voltak hangulatingadozásai sem, mert mindig egyre jobban éreztettem vele hogy a teste átmehet bármin, én őt szeretem.
A 2. gyerekem születése után kb ugyanez volt a helyzet.
2021. jan. 15. 20:22
2/6 anonim válasza:
Most megkérdeztem. Azt mondta, mindegyiknél izgult, de nagyon büszke volt rám. Alapvetően ugyanúgy csodaként élte meg, ahogyan én.
2021. jan. 15. 20:44
3/6 anonim válasza:
Azt mondta hogy 'hát kemény volt, az biztos... 🤪' szegény eléggé sajnált...
2021. jan. 15. 20:50
4/6 anonim válasza:
Hát nekem a férjem jobban izgult félt mint én magam.
Tehetetlennek érezte magát, segíteni akart de nem tudott. Amikor már nagyon eldurvultak a fájások tisztán emlékszem, hogy könnyezett... és mondta, hogyha csak a fele fájásaimat eltudná venni mennyivel könnyebb lenne. Azt mondta, hogy azt hitte hónapokig nem fog tudni aludni... mert ezt végig nézni ahogy szenvedtem nagyon rosszul élte meg... Nagyon büszke volt rám csodaként tekintett rám is és a babánkra is. Pár nap alatt ő is és én is túl léptem. De ő alapvetően rosszabbul élte meg mint én.
Ezért is én sokat beszélgettem vele erről láttam, hogy nagyon megviselte.
De következőt sem hagyná ki azt mondta :)
2021. jan. 15. 21:41
5/6 anonim válasza:
Én is csak a férjem nevében tudom elmondani, ő állítólag élete legnagyobb élményeként élte meg, nagyon örült, hogy bent lehetett velem (a vírus miatt kérdéses volt). Ő is sajnálkozott ott menet közben, hogy nem tudja átvenni a fájdalmam egy részét, de igazából szerintem nem gondolta komolyan xD Viszont ő sokkal jobban pánikolt, mint én, ahogy közeledett a szülés dátuma, már akkor is, meg amikor hajnalban felébresztettem, hogy buli van, akkor is sokkal jobban félt(ett). Aztán meg meglepődött, hogy ez milyen könnyen és gyorsan ment. Azóta is lelkendezik róla, hogy milyen laza szülés volt. Na jah, neki az volt, csak a kezem kellett fognia közben :D De már várja, hogy a következő szülésnél is bent legyen :)
2021. jan. 16. 08:11
6/6 anonim válasza:
Nekem rossz volt. El is váltunk utána. Nem tudtam rá utána nőként tekinteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.