Miért akar valaki császármetszést a sima szülés helyett?
Figyelt kérdés
Nem ítélkezni szeretnék, én még szülés elött állok, csak kíváncsi vagyok. A császárnak nagyobb, rosszabb szövődményei lehetnek nem? Hiszen egy nagy hasi műtét, husszú felépüléssel.2021. jan. 13. 21:48
21/25 anonim válasza:
Két hüvelyi szülésem volt. Az első 6 éve,szanaszét vágtak, kakilni nem tudtam évekig gyògyszer nélkül. A gátsebem minden menstruáciò előtt fájt. 2 hete szültem, 20 òrás vajúdás után, gátvédelemmel. Császárt akartam de az orvos erőltette a hüvelyi szülést. Azòta csöpög a pisi, olyan szinten kijött az aranyerem hogy ülni nem tudok, úgy néz ki műteni kell. A babàm rengeteg nyákot nyelt és egy hétig kihányta szò szerint az anyatejemet(orvos azt mondta emiatt van). Tehát soha életemben nem akarok harmadik gyereket de ha esetleg lesz akkor olyan helyre megyek ahol császároznak.
22/25 anonim válasza:
“Erőltette a hüvelyi szülést”. Na ennek soha nem kene előfordulni. Komolyan ki kene már harcolni, hogy mindenki szabadon választhassa meg a szules módját. Azt is ha szülőszéken akar nyomni meg azt is ha császárt akar. Miért kell embereket megnyomorítani?!
23/25 anonim válasza:
Annyira sajnálom 21-es. Ilyenkor is haragszom a mostani keményvonalas "termeszetrendje" szószólokra, akik lehazudjak a kockázatokat és a hosszútávú sérüléseket es csak a csaszaros heggel ijesztgetnek...
24/25 anonim válasza:
Egyébként 21 en visszamennek a dokihoz és beolvasnék neki, hogy köszönöm szépen, hogy tovább nyomorult ott az életemen és írnék a kórházigazgatónak is hogy ideje lenne átgondolni a “protokollt”. Legyen már vége ennek a természetes szules minden áron baromsagnak.
25/25 anonim válasza:
Én vagyok a 21-es. 27 éves vagyok és az orvos miatt küzdök ilyen gondokkal, kitudja mikor múlik el ha elmúlik valaha.... elvagyok keseredve és nagyon mérges is vagyok, elsősorban magamra. Lehettem volna erőszakosabb is bár szò szerint üvöltöttem az orvossal a 17. òrához közeledve hogy vigyenek császározni. Nem maradt erőm, egyszer össze is estem. A szülésznő akkor hívta az orvos hogy azt javasolja legyen császár de nem engedélyezte. Borzasztò rossz élmény volt az egész. Ezt kiheverni lelkileg is nehéz annak aki ilyet átél. Én azt mondom, hogy senki ne hagyja magát úgy ahogy én:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!