Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A veszprémi Csolnoky Ferenc...

A veszprémi Csolnoky Ferenc kórházban császárkor a COVID alatt - az apuka bent lehet?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, farfekvés miatt császármetszéssel fogok szülni (persze még van remény). Ilyenkor az apuka bent lehet (fényképezni meg támogatni)? Vagy csak már akkor, amikor kivették a babát? Addig a folyosón kell várakoznia? (Egyébként bármi egyéb részlet is érdekel: hányadik hétre programoztak be? Mennyi ideig tart maga a műtét? Utána mikor lehet enni? Mikor adják oda a babát? Mellre lehet tenni rögtön a műtét után? Most, a vírus alatt hány napig tartanak bent?) Köszönöm! :)

#császármetszés #tapasztalat #apás szülés #Veszprémi Csolnoky Ferenc kórház
2020. nov. 3. 01:33
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Úgy tudom csak magánkórházakban lehet bent az apuka, és ott is csak úgy hogy van friss negatív tesztje és utána nem jön ki a szobából.
2020. nov. 3. 05:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a jogszabályt nézzük és a törvénykönyvet, akkor abban szerepel, hogy minden nőnek joga van ahhoz, hogy a szülőszobán plusz egy 18 éven felüli személy bent tartózkodjon vele (mármint valaki hozzátartozó természetesen, nem az egészségügyis személyzet :) ), ha az nem veszélyes a kismamára vagy valami ilyesmi. Mélyen ajánlom, hogy nézz utána ennek. Üdv!
2020. nov. 3. 09:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Én meg úgy tudom, hogy ez kórházfüggő (bármi is a törvény), ráadásul a császárnál más a protokoll, mint rendes szülésnél. A kórház jelenleg elérhetetlen ilyenek miatt, ezért érdekelnének friss tapasztalatok.
2020. nov. 3. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
A jelenlegi vírushelyzetben örülj ha te ott lehetsz a saját szülésednél nemhogy apuka.
2020. nov. 3. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Veszprémben császároztak, igaz 3 éve. Apuka nem lehetett bent a műtőben, hanem mosdatás, sulymérés stb után amíg engem összevarrtak, odaadták neki a babánkat. Maga a műtét kb fél óra, sajnos nincs azonnali mellre tevés, párszor beviszik a babát amíg az őrzőben fekszel, aztán ha már felkelhetsz és visszaengednek a kórterembe onnantól 0-24 veled van a baba.

2020. nov. 3. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Illetve az evés: műtét után csak folyadék, első este kaptam joghurtot, másnap már pépes, könnyű étel, harmadik naptól rendes kaja.
2020. nov. 3. 19:04
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2020. nov. 3. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Szívesen, könnyű szülést, jó egészséget kívánok :)
2020. nov. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!