Érzi egy nő hogyan szüljön? Hallgassak a megerzeseimre vagy bízzam magam a tapsztaltabbakra?
A csaszarnak tobb lehetseges komplikacioja van. Nagy hasi mutet annak minden lehetseges velejarojaval. Nem veletlenul csak indokolt esetben alkalmazzak azok, akik nem penzt akarnak csak latni, hanem normalis orvosként termeszetes szulest levezetni.
Nekem nagyon fajt a vajudas, orakon at folyt az oxitocin infuzioban, es feluton ugy voltam vele, hogy mar a csaszart se bannam, de nagyon halas vagyok, hogy termeszetes uton szultem. Lett gatsebem, ami hosszu ido alatt gyogyult be, es meg mindig feszül ott a borom (4 honapja szultem), de ez semmiseg ahhoz kepest, amilyennek egy csaszar utani felepules igerkezik. A babanak is jobb a termeszetes szules, h
a nincs problema, mert a vajudas csomo folyamatot elindit benne, jobban alkalmazkodnak az uj kornyezethez.
Én nem nagyon hiszek ebben, hogy a nő "spirituálisan" ezt érzi, meg "megbeszéli a babával". Az orvosra hallgatnék első körben... Illetve a te tested, neked mi tűnik szimpatikusabbnak.
Ezt úgy írom, hogy én is inkább császárral szülnék. Ismerőseim mind természetes úton szültek, de egytől-egyig halálközeli élményhez hasonlították. Ez persze nem jelent semmit, biztos van, akik könnyen szülnek természetes úton, meg vannak, akiket nagyon megvisel a császár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!