Érzi egy nő hogyan szüljön? Hallgassak a megerzeseimre vagy bízzam magam a tapsztaltabbakra?
Nem, szerintem nem érzi a szülő nő, hogy mi lenne a jobb és nem is neki kell érezni, hanem a nögyogyászának.
Nekem csak császárom volt és nagyon jól sikerült, műtét után 6 órával már zuhanyoztam és elláttam a babát, minimálisan fájt csak.
De senkit nem biztatnék arra, hogy császárt válasszon, ha hüvelyi szülést akar, mert ahány nő, annyiféle, van akinek nagyon fáj császár után, van aki a sima szüléstől reped széjjel, mindkettővel lehet gond.
Sőt ha valaki tényleg hüvelyi szülést akar, azt nem is lehet meggyőzni, furcsállom, hogy téged meg lehet.
Mindkettoben volt reszem, termeszetesre vagytam, igy azok (2x) emlekezetesebbek, oromtelibbek voltak, ugyanakkor a csaszar is siman ment, felepules ugyanannyi ido volt mindketto utan.
Szerintem hallgass a megerzesedre es bizz az orvosodban. Nem kell mindenaron sem egyik, sem masik. Helyzete valogatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!