Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarral szultetek, vagy...

Csaszarral szultetek, vagy siman? Milyen volt?

Figyelt kérdés

1 babam van eddig, ot csaszarral szultem, iszonyuan fajt. Kb 2 hetig nagyon meg voltam halva, utana lett fokozatosan kicsit jobb. 11 orat voltam a csaszar elott a szuloszoban, (de elotte mar 2 napja szenvedtem itthon) mar ugy ereztem, nem birom...

Jo lett volna siman megszulni, de csak azert, mert utana nem szenvedek meg hetekig. De akkor megorultem a csaszarnak, hogy vegre nincs tobb szenvedes.

De termeszetesen megerte.

Ha ujra szulok, es valaszthatnek, alapbol a csaszart valasztanam, mert akkor legalabb elotte nem szenvedek feleslegesen, hisz mi ra a garancia, hogy nem csaszaroznanak meg megint

2020. nov. 11. 20:43
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha sajat cernat vittel, nem szoltam!
2020. nov. 12. 01:08
 22/30 anonim ***** válasza:

Elsőnél indítás, intenzív vajúdás 7 órát, pik pak tágulág, majd 8.órában műtő elakadt kitolásnál nyakán a zsínórral ami folyton vissza rántotta, leesett a szívhang.

Második:

Automatikus sürgősi császár fenyegető hegszétválás miatt. 2 órás műtét aúlyos összenővések miatt.

Harmadik: leendő program császár heteken belül. 😬

2020. nov. 12. 05:06
 23/30 anonim ***** válasza:

Egyszer császárral. Nem volt gond, nem fájt nagyon, nem gyulladt be, szépen gyógyult. Már aznap átsétáltam a vajúdóból, ahol a műtét után pihentem és az aranyórát töltöttem a szobába, zuhanyoztam óvatosan, aznap estére sikerült pisilni, másnap hashajtóval kakilni.

6 napra rá már naponta 4 órát utaztam meglátogatni a fiam egy speckó kórházban. Szerintem ez függ a szervezettől, nekem több műtétem is volt, hasi is, és gyorsan gyulladás nélkül gyógyultam minden esetben.

2020. nov. 12. 05:37
 24/30 anonim ***** válasza:
48%
Nekem egy program csaszar volt nemreg szoval friss az elmeny, meg egyszer igy csinalnam nekem pozitiv volt. Mondjuk en nem szenvedtem utana szerintem azert mert rakeszultem tudtam mi var ram. Nem lesz meg egy, de ha lenne biztos csaszart kernek.
2020. nov. 12. 07:56
 25/30 anonim ***** válasza:
78%

Császár volt, nekem nem volt rossz élmény. Első pár nap volt vészes, de aztán fokozatosan egyre jobb lett aztán nem volt semmi bajom. Felszívódó varratom volt, a katétert szerencsére érzéstelenítés után kaptam, de a kivételt se éreztem meg. 6 hónapos koráig csak anyatejes volt.

Sógornőm természetes úton szült, de akkora aranyere lett, hogy ülni nem tudott hetekig. Másnak meg a hüvelye bánta amit műtéti úton állítottak helyre.

Nem kell leírni a császárt, pedig nagy divat. Mind a császárnak mind a természetes szülésnek van előnye és hátránya, felesleges a császárt ördögtől valónak beállítani.

2020. nov. 12. 09:12
 26/30 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező ne aggódj, en a természetes szülésre sem használnám a csodálatos szót 😀 csodálatos az volt, amikor már túl voltam rajta. De ezt akár császárnál is el lehet mondani csak az akkor még azért jobban fáj.

Elképzelésem nincs mi benne a csodálatos. Fájdalom, vér, hányás, mocsok. Szerintem ezt ilyenkor az eredményre értik, nem a szülésre magára.

2020. nov. 12. 14:08
 27/30 A kérdező kommentje:

12 Errol a vajudas nem ‘felesleges’, kortizol termelodik ami jo a babanak, tudnal cikket linkelni? Hiaba keresem. Szivesen olvasnek rola.

22

A heg mitol valt szet neked? Hamar jott a 2.? Vagy ez barmikor lehetseges?

Sok sikert az ujabb csaszarodhoz, gyors gyogyulast utana!

23

Erdekes, hogy setalhattal a mutet utan par oraval, hisz nekem 8 oran keresztul kifejezetten tilos volt felkelni, felemelni a fejem, hisz brutal fejfajast okozhat ez. Neked nem mondtak ezt? 8 ora letelte utan viszont kotelezo volt kikelni, es furdeni, illetve a katetert is 8 ora utan kivettek.

25 Nekem nem felszivodo volt a varrat, de az eltavolitasa nem veszes. Inkabb kellemetlen 1-2 helyen kisse fajdalmasabb, de hamar megvolt kb 1 perc.

25 Egyaltalan nem allitottam be ordogtol valonak, de az teny, hogy en rettenetesen megszenvedtem vele. Lassan 1 eve volt, viszont bal oldalt egy jo 4centis sugaru korben azota se erzek semmit. Attol, hogy neked pozitiv elmenyed van vele, en sem irom, hogy azert nem kell egy szinte kellemes elmenynek beallitani, mert nem az. Erted.🙂

2020. nov. 12. 14:43
 28/30 A kérdező kommentje:

26

Hat igen, nekem se a csodalatos ami eszembe jut.😂‘Fantasztikus dolog természetesen szülni, semmihez sem hasonlítható érzés.’

Ezt ertelmeztem en ugy, hogy magana szules fantasztikus, ami nekem furcsanak hatott.😅

2020. nov. 12. 14:45
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem jött korán, sajnos ez van. 🤷‍♀️ Alkati dolog. 34 hónap van az első és a középső között és 34 hónap lesz (ha addig kihúzzuk, de nem hiszem) a középső és a kicsi között.

Nem vált szét, de ezért toltak a műtőbe mert 39.héten alig tartotta 2mm a belső heget és elpattanhatott volna bármikor. Ha megindult volna lányom akkor szétszakadtam volna.

Emellett viszont mindenem mindennel összenőtt letapadt, a vastagbelem megcsavarodott, az is elzáródhatott volna és elhalhatott volna bármikor.

37.héttől fájt a hegem 39.héten császároztak.

Most 33.hetet hagytam el, az az igazság, hogy 27.hét óta c:2100 az értékem kaptam tüdőérlelőt is, a hasam a 28.hét óta iszonyat lement, néha ég a hegem, bizsereg. A választott kórház ha nincs baj nem indul meg 39.hét előtt nem császároz. De én nem hiszem, úgy érzem nem fogjuk addig húzni. 😬🤷‍♀️

2020. nov. 12. 15:16
 30/30 anonim ***** válasza:

23 vagyok. A császár külföldön történt. Nem mondtak ilyet, és nem is volt fejfájásom.

Viszont itt lazábban vesznek mindent, cserébe vannak jogaid, és kedves mindenki. Azt mondták akkor kelhetek ki, ha már érzem a lábam.

2020. nov. 12. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!