Szülés közben hányan vannak bent a teremben?
A fallal egyetértek. A kórház posztolt egy képet Fb-n, hogy nah, ki szült a lila szobában? Én meg (aki 2x is szültem ott)... öööö.... "Szívem, milyen színű volt a fal?" :D :D :D
Fogalmam nincs ki-mikor-hol volt, azt se tudtam, hogy nappal van-e vagy éjszaka, hogy mennyi idő telik el, hogy hol vagyok. Sokszor emlékszem arra, hogy sötét van, de csak azért, mert csukva volt a szemem, hol fekve éreztem magam, hol állva, és tudom, mert mesélték, hogy sétáltam, de nem emlékszem sok mindenre konkrétan, csak hogy egyszer valami pult szélét szorítom, aztán meg az ágy szélét...
Nálunk alapesetben igen, plusz egy kísérő, általában apuka.
Nálam egy hadsereg volt benn (újszülöttesek), és igaza van a falas válaszolóknak, baromira nem tudom visszaidézni a pillanatot, amikor bejöttek:-D
Az első szülésemnél bent volt az orvosom, a szülésznőm, egy másik szülésznő, egy másik doki, egy csecsemős nővér és egy szülésznő hallgató. Komplikációmentes volt a szülésem, ezért nem is értettem, hogy mi olyan izgi, hogy ott van a fél osztály, de engem nem zavart.
A másodiknál a dokim, a szülésznőm és egy csecsemős nővér. Egyszer-egyszer benézett még egy szülésznő, de ő csak a fogadottamnak készített ki néhány dolgot.
2 szülésznő, az orvos, 2 tanuló orvos, és a férjem.
De ezt is csak férjemtől tudom, nekem kiesett az egész 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!