Mik történek szüléskor a szülőszobában,meg abba terembe-szobában ahol több vajudo meg nem vajudo kismama fekszik?
Vajúdóban csak nst-n voltam...
Egy kismama volt.
Hát vàrta a fájasokat, inditott szülés volt.... pár óránként ment vizsgálatra.
2-szer szültem..
Mindkétszer azonnal szülőszobára kerültem
Nst
Néha vizsgálat és kijön a baba
Kb ennyi tömören
Nalunk nem volt egy szobában több kismama. De nem is tudom ezt elképzelni, hiszen ott vannak apukák en meg vajúdás alatt hánytam, vereztem, nagyon bírtam volna, ha más férje is ott tatja a száját. Van ilyen valahol, hogy csoportos vajúdás?! Ne már...
en ott vajudtam, ahol a kitolas is volt. Egy viszonylag pici szoba, szuloagy, nst, labda meg ilyenek voltak bent. Infuziot kaptam meg néha ram tettek az nst tappancsokat. Ferjem merte a fajasokat, adogatta a hánytálakat meg ilyesmi. Szülésznő is volt velünk, de nem mindig, mert máshoz is kellett mennie. Néha jött egy orvos, megnézte, mi a szitu, szulunk e már. Aztan kitolasra jött a doki. Utána megvártuk a mehlepényt, osszevarrt és 2 órát itt maradtam. Majd egyszercsak jött valami karbantartó (!😂😂) hogy izé, menjek már innen, mert hoznák ide az új szuloagyat, most csomagolták ki 😂😂😂ezen nagyon röhögtem. Ekkor attoltak a szobámba.
Én is a szent Imrében szültem
Emiatt nem kell csak 5 perces fájásokkal menni..
Dokim ezt javasolta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!