Szent Istvánba szült anyukák! Tegnap voltam CTG-n, és ott közöttünk a "CTG terembe" baraktak egy vajudó anyukát! Már 2 perces fájásai voltak. Ez normális? Más is vajudot ott nem a rendes szobákba?
Az első válaszoló vagyok.
Ha beindult volna jobban, akkor kiküldtek volna valakit akinek nem annyira előrehaladott. De az a nap elég extrém volt, egymás után jöttek a babák, összesen 18 1 nap alatt :-) Nekem a várakozás és más dolgok miatt nem volt ez annyira pozitív élmény, de ha nem lett volna ilyen zűrös az a nap akkor biztos jobb lett volna...
Jó persze értem én hogy értik a dolgukat, de innentől meg "nem igaz" amit "igérnek...illetve nyújtani tudnak. Bordásfal, labda, kád stb...!
Nahh mindegy majd meglátjuk!
Minden jót nektek
Szia!
Bocsánat, nem kötözködni akarok de gondolj bele:
ha meg elküldenének majd annak idején, hogy bocs, nem tudsz bejönni mert különben a benn lévőknek nem tudjuk biztosÍtani a bordásfalat,akkor meg az nem tetszene...
egy (köz)kórház szülészetének feladata, hogy ellássa a kismamákat. Ha összeszaladnak akkor úgy, nem épp ideális, prospektusbeli feltételekkel.
Szóval szerintem ne ezen idegesÍtsd magad:)
Nem tudom, ahol én szültem 2x (Bp-i Margit kórház), ott a szülőszobán(mindegyik egyágyas) volt külön ctg.
Ezenkívül a szülőszoba felvételi szobában is van 2 és lent a terhesgondozáson is 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!