Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyák vagy terhes nők akik...

Anyák vagy terhes nők akik eddig jártak terembe edzeni esetleg szaladni, terhesen most is jártok vagy milyen módszert használtok hogy fittek maradjatok?

Figyelt kérdés
Én 13 hetes terhes vagyok és járok terembe 2 naponta de olyan gyakorlatokat csinálok amiknem gyakorolnak nagyobb hatást a pocakra,babára. Nektek mi a véleményetek,hogyan csináljátok? Beszéltem dokival is at mondta nem ajánlatos 12 hétig de utána jó a babának is mozgás.
2016. máj. 16. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Az orvosra hallgatnék.
2016. máj. 16. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Enis orvosra. O tudja milyen a helyzeted , kiseri figyelemmel a terhesseged. Szolni fog ha vegyel vissza. Vagy Egyaltalan ne menj. En vegigedzettem.

Heti 2×1,5óra edzès, neha plusz torna otthon.

2016. máj. 16. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én orvosom nem ellenezte a mozgást a terhesség alatt, így én az elején sokat úsztam (mint előtte is), aztán meg sokat (nagyon sokat) sétáltam naponta. A 30. héttől már a kezével ütötte a magzat az egyik ideget a belsőmben, amitől abba kellett hagynom mindennemű mozgást. De addig aktív voltam.:)

A dokira hallgass, meg kell benne bíznod, vagy keresni kell olyat, akiben megbízol.

2016. máj. 17. 08:29
 4/6 anonim ***** válasza:
28.hétig konditerem, majd terhestorna.
2016. máj. 17. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

szia. Ha óvatosan csinálod, és jól esik a mozgás, akkor hajrá. nekem annyit mondtak a dokik a bicajozásra, hogy ne rázkódós úton menjek, és ha már nem esik jól, hagyjam abba. Jól esik, szóval nem hagyom abba.

Üdv:13hetes kismama:D

2016. máj. 17. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Szaladni??? Komoly sportember lehetsz!
2016. máj. 18. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!