Anyák vagy terhes nők akik eddig jártak terembe edzeni esetleg szaladni, terhesen most is jártok vagy milyen módszert használtok hogy fittek maradjatok?
Enis orvosra. O tudja milyen a helyzeted , kiseri figyelemmel a terhesseged. Szolni fog ha vegyel vissza. Vagy Egyaltalan ne menj. En vegigedzettem.
Heti 2×1,5óra edzès, neha plusz torna otthon.
Az én orvosom nem ellenezte a mozgást a terhesség alatt, így én az elején sokat úsztam (mint előtte is), aztán meg sokat (nagyon sokat) sétáltam naponta. A 30. héttől már a kezével ütötte a magzat az egyik ideget a belsőmben, amitől abba kellett hagynom mindennemű mozgást. De addig aktív voltam.:)
A dokira hallgass, meg kell benne bíznod, vagy keresni kell olyat, akiben megbízol.
szia. Ha óvatosan csinálod, és jól esik a mozgás, akkor hajrá. nekem annyit mondtak a dokik a bicajozásra, hogy ne rázkódós úton menjek, és ha már nem esik jól, hagyjam abba. Jól esik, szóval nem hagyom abba.
Üdv:13hetes kismama:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!