Terhes sex-nél használtok gumit? Nem fájdalmas az együttlét? Mennyire kell óvatosnak lenni és mennyire kell óvatosan csinálni?
Én 31 hetes vagyok jelenleg. A mai napig szinte naponta együtt vagyunk a Párommal. Nem használunk óvszert. Zárva van a méhszáj, így nem jelenhet fertőzés-veszélyt. Ha kinyílik esetleg a méhszáj, akkor szokták javasolni az óvszer használatát.
Az együttlétek nekem egyáltalán nem fájdalmasak, sosem voltak azok a terhesség alatt sem.
Óvatosság azért nem árt. Értem ezt arra, hogy pl a durvább szexet kerüljétek. Mi szerettük picit durvábban a szexet, mármint semmi perverzió, csak erősen, keményen. Ezt hagytuk el a baba óta. Kicsit óvatosabb a Párom behatolásnál, de ennyi. Ja, és terhesség alatt nem használunk segédeszközöket sem. De ezt leszámítva nálunk minden maradt a régiben.
Boldog babavárást!
11.51-es vagyok. Persze, a Férjed kézzel is kielégíthet, mi is szoktuk :) A higiénia gondolom eddig is megvolt, amikor Hozzád ért a Párod, nem lesz gond. Extra rákészülés nem kell, csak azért, mert babát vársz.
És igen, a Párom mindig bennem élvez el, mi így szeretjük a legjobban. És a baba is teljesen rendben van.
Ne aggódj, Nálatok is rendben lesz :)
Terhesen megváltozik a hüvely ph-ja, ezért sokkal fogékonyabb vagy a fertőzésekre, mindenképp használjatok óvszert!
Fájni nem hiszem, hogy fog, mert általában eleve bővebb a hüvelyváladék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!