Mennyiben más 32 évesen a terhesség, mint 24 évesen? Az elsőt 24 évesen szültem, most lettem terhes a kistesóval, mert hamarabb nem jött össze. Ilyen korban kellenek már plusz vizsgálatok? Van valaminek nagyon kockázata?
Köszi mindenkinek!
Remélem, nálunk sem kell majd semmi plusz :)
Én ugyan 33 évesen vártam az első gyermekem, de én elmentem magánba kombinált tesztre, az UH jó volt, a vérvizsgálat nem. Méhlepény mintavételem volt, amit azóta is bánok. Szerencsémre az eredmény ellenére egészséges kislányom született, de voltak komplikációk amit annak tudok be hogy megszúrták a lepényem. Szóval neked kell tudni hogy mész vagy nem ilyen vizsgálatokra. Most 37 vagyok várjuk a tesót, kombinált tesztem a vártnál jobb lett. Nem fogom szurkáltatni magam, de azt tudni szerettem volna hogy ugyan ilyen rossz feltételekkel indulok-e mint régen. Milyen érdekes hogy sokkal jobb a mostani eredmény mint fiatalabbnak. Csak a viszonyításként Down szűrés eredményünk 33 évesen 1:50-hez, és most 1:820-hoz.
Boldog babavárást!
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!