Szüléa után mennyi idővel jarhatok fitness terembe? Vagy futni?
Nem kell 30 kg-t hizni. Eleg 10 is.
Egy ev mulva lehet.
Akkor, mikor úgy érzed, hogy van rá energiád és erőd. Mondjuk a hathetes vérezgetés végét célszerű megvárni, már csak higiénés okokból is.
Elsőnek pedig van igaza, hogyha normálisan táplálkozol, akkor két hónap múlva visszanyered az alakod, mert a víz is lemegy, illetve a baba és a placenta súlya is, továbbá a szoptatás is visz el valamennyit.
Attól, hogy terhes vagy, nem kötelező elhízni.
Nem kell 2 helyett enni, egyél normál adagokat, változatosan, egészségesen.
A babának pont hogy nem jó az ha hízol , meg Neked sem. Nem olyan nagy dolog setalni es tornazni meg odafigyelni esetleg! Ha a szekrekedes annyira hizlalna mindenki meghizna. Nem rosszbol irom de ne fogd ra Semmi remény viszont annyi plusz nem sok.:)
Nekem a dokim azt mondta h megoszlanak a velemenyek de szte minden nonek mas az a hizas amit megengedhet! Ha tulsullyal kezdett pl akkor nemis hizhatna csak amennyi a baba miatt van. Ha vekony nemis kicsit akkor +16kg! Szval ez eleg egyenfuggo! :) boldog babavárást.
Ja a kerdesedre valaszolva:
Ez is teljesen egyenfuggo kinek mikor megy a sport. 6hetes kontrollon kerdezd meg a dokid! En szepen lassan 2,5 honappal a szules utan kezdtem sportolni. Csaszarom volt , futassal kevert setaval kezdtem. Meg laza tornaval. Fokozatosan nehezitettem
Ha eleve volt rajtad plusz kiló,akkor nem értem most mit remegsz azért,hogy minél hamarabb lefogyj?
Meg ez a férjed szemében újra vonzónak lenni duma,hát hallod!
Honnan az összefüggés,hogy másoknál az első gyerek után nem volt nagy a vonzalom az tuti azért mert az asszony nem fogyott vissza?
Akkor kezdj el mozogni,ha úgy érzed jól esik és csak annyit amennyi jól esik. Ez egyénenként változó. De ha a gyerek előtt se mozogtál semmit,a gyerek születése után sem nagyon fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!