Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A védőnőm szülés után mikor...

A védőnőm szülés után mikor hazaengedtek azt mondta korosan elvagyok hizva azt tudni kell toxemias terhessegem volt tehat a viz volt rajtam nagyon sok mar lement nem mondom hogy zsir nincs rajtam de 160cm 70kg jelenleg.szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
Ez engem nagyon bant hogy ezt mondta . Tenyleg ellenek hizva korosan? /nem szoptatok mivel a toxemia miatt meg nem allt vissza a vernyomasom igy erős gyogyszert szedek /tudom hogy felesleg van rajtam de szerintem ez nem koros foleg igy hogy nem szoptatok lassaban is megy le .

2020. szept. 24. 21:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
83%

Miért foglalkozol vele?

Senkit nem érdekel kB mi van beikszelve a kiskönyvbe...

Ha téged zavar a túlsúly, akkor tegyél ellene.

Gondolom azért is ezt jelölte, mert nincs olyan, h kicsit duci/kover/kórosan elhízott, csak ez az egy opció

Itt hiába írja mindenki hogy ő hány kg volt, sokszor ugyanaz a magasság és súly, teljesen másképp fest kívülről.

Pont ahogy írta valaki, izom aránya stb.

Van akin arányosan oszlik el, van akinek hasra gyűlik fel

2020. szept. 25. 14:22
 32/39 anonim ***** válasza:
71%

30

Régen is ismert, nagyon vékony voltam (43 kg). Szerinte akkor nagyon sovány voltam.. nem tiszta,hogy nem mindenkinek a gebék jönnek be? Mert akkor az voltam.. most van mellem,fenekem. És ő megmondja ha valami nem tetszik. Nem hazudna.

2020. szept. 25. 14:30
 33/39 anonim ***** válasza:
42%

30: igen, az én férjem szerint is szexibb vagyok 58 kg-val mint 50-el amennyi voltam amikor megismert vagy a 70 kilós 1 éve otthonülős punnyadt testemmel. A túlsúly és a gebeség között van ugyanis átmenet. Nekem is van fenekem mivel edzem rá elég régóta, szép kerek nem ilyen lapos hájsegg. Mellem is van, a szoptatás után olyan amilyen, én látom hogy lóg a férjem szerint mégis gyönyörű de azért azt mondta, hogy ha plasztikáztatni akarom akkor kifizeti. 😏

Nem azt mondom, mindenki gerjedhet amire akar de a többségnek nem a gebék tetszenek meg nem is a molett nők, hanem az átlagosan formásak, az pedig nem a hájcsöcs, a narancsbőr, a hájsegg, a lötyögő kar, az úszógumi és a 40+ ruhaméret. Nem hazudna, ezt elhiszem neked csak nem biztos, hogy nem tetszene jobban neki is a felesége 10 kg minússzal és nyilván nem ezt fogja mondani ha rákérdezel.

2020. szept. 25. 14:45
 34/39 anonim ***** válasza:
32-nek az utolsó, bocsi.
2020. szept. 25. 14:46
 35/39 anonim ***** válasza:
55%
Pedig hidd el,hogy megmondaná. Jól ismerem.. a plasztikától rosszul van. Inkább lógjon. Én vagyok neki A nő. Gyerek után mégjobban szeret,látom ahogy rámnéz. Szerencsém van vele. És szerintem ő jobb pasi is,mint én nő. :D
2020. szept. 25. 15:30
 36/39 anonim ***** válasza:
26%
Mondd csak magadnak, hátha elhiszed
2020. szept. 25. 15:43
 37/39 anonim ***** válasza:
63%
Jobb pasi mint te nő. Büszke lehetsz akkor magadra meg rá is, kedves #35. Azon nem gondolkodtál még el, hogy ha nem lenne súlyfelesleged akkor a férjed is büszkébb lenne a NŐjére akivel egy szinten van? Kíváncsi vagyok mit mondana hogy nézel ki a legjobban ha fogynál pár kilót egy átlagos arányig és formásodnál. A nyakamat teszem rá hogy az lenne a válasza hogy így azért szexibb vagy mint teltkarcsúként de ne legyen igazam. A lényeg nyilván hogy te jól érezd magad a bőrödben nem is hegyezném ezt ki rád csak ezzel a férjes szöveggel takarózni gáz ugyanis többnyire az a háttere amit valaki korábban leírt hogy szex kell a hapsinak és ezért ferdít ha az asszony kérdezi.
2020. szept. 25. 16:37
 38/39 anonim ***** válasza:
25%
2020. szept. 25. 16:40
 39/39 anonim ***** válasza:
79%

37

En meg téged sajnàllak a felszínes férjed miatt. :) ha komolyabban érdekelne a véleményed, küldenék magamról fotót,hogy közel sem olyan vészes a helyzet,mint gondolod. Nyilván én is azon leszek,hogy formásodjak,ha nem pár hetes lesz a babàm és nem fog már a császár helye húzódni. De hidd el, vannak még olyan férfiak,akik a nőiességet nem a kerek s.ggben meg a peckes cicikben látják.

2020. szept. 25. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!