A védőnőm szülés után mikor hazaengedtek azt mondta korosan elvagyok hizva azt tudni kell toxemias terhessegem volt tehat a viz volt rajtam nagyon sok mar lement nem mondom hogy zsir nincs rajtam de 160cm 70kg jelenleg.szerintetek igaza van?
Miért foglalkozol vele?
Senkit nem érdekel kB mi van beikszelve a kiskönyvbe...
Ha téged zavar a túlsúly, akkor tegyél ellene.
Gondolom azért is ezt jelölte, mert nincs olyan, h kicsit duci/kover/kórosan elhízott, csak ez az egy opció
Itt hiába írja mindenki hogy ő hány kg volt, sokszor ugyanaz a magasság és súly, teljesen másképp fest kívülről.
Pont ahogy írta valaki, izom aránya stb.
Van akin arányosan oszlik el, van akinek hasra gyűlik fel
30
Régen is ismert, nagyon vékony voltam (43 kg). Szerinte akkor nagyon sovány voltam.. nem tiszta,hogy nem mindenkinek a gebék jönnek be? Mert akkor az voltam.. most van mellem,fenekem. És ő megmondja ha valami nem tetszik. Nem hazudna.
30: igen, az én férjem szerint is szexibb vagyok 58 kg-val mint 50-el amennyi voltam amikor megismert vagy a 70 kilós 1 éve otthonülős punnyadt testemmel. A túlsúly és a gebeség között van ugyanis átmenet. Nekem is van fenekem mivel edzem rá elég régóta, szép kerek nem ilyen lapos hájsegg. Mellem is van, a szoptatás után olyan amilyen, én látom hogy lóg a férjem szerint mégis gyönyörű de azért azt mondta, hogy ha plasztikáztatni akarom akkor kifizeti. 😏
Nem azt mondom, mindenki gerjedhet amire akar de a többségnek nem a gebék tetszenek meg nem is a molett nők, hanem az átlagosan formásak, az pedig nem a hájcsöcs, a narancsbőr, a hájsegg, a lötyögő kar, az úszógumi és a 40+ ruhaméret. Nem hazudna, ezt elhiszem neked csak nem biztos, hogy nem tetszene jobban neki is a felesége 10 kg minússzal és nyilván nem ezt fogja mondani ha rákérdezel.
37
En meg téged sajnàllak a felszínes férjed miatt. :) ha komolyabban érdekelne a véleményed, küldenék magamról fotót,hogy közel sem olyan vészes a helyzet,mint gondolod. Nyilván én is azon leszek,hogy formásodjak,ha nem pár hetes lesz a babàm és nem fog már a császár helye húzódni. De hidd el, vannak még olyan férfiak,akik a nőiességet nem a kerek s.ggben meg a peckes cicikben látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!