A védőnőm szülés után mikor hazaengedtek azt mondta korosan elvagyok hizva azt tudni kell toxemias terhessegem volt tehat a viz volt rajtam nagyon sok mar lement nem mondom hogy zsir nincs rajtam de 160cm 70kg jelenleg.szerintetek igaza van?
A 174cm 56 kg az nagyon sovány,ne haragudj :(
Kolleganőm is hasonló alkat és csont és bőr.
Kérdező!
Nyilván van rajtad felesleg de nem vagy kórosan elhízott.
21: miért trollkodsz oda a hülyeségeiddel minden kérdéshez? Megfigyeltem, hogy a te stílusodban, pontszámoddal számtalan kérdés alatt megy a provokáció, gondolom te vagy az végig. Értem hogy ez az oldal a szórakozásra van, én is szoktam, de egy picit túlzás.
7: a kóros elhízás BMI 35, amitől a kérdező marha messze van. Ha te ezekkel a paraméterekkel hájas és löttyedt voltál, akkor sajnos te skinnyfat vagy, hát nem csodálom hogy szarul néztél ki...
Nem feltétlenül sovány, de valószínűleg nincs izomtömege.
Amíg rendszeresen sportoltam (napi 10km szobabiciklin, plusz heti három 20hossz úszás, hétvégén kondi) 170centinél nem tudtam 63kiló alá menni, mert akkora volt az izomtömegem.
Persze, 174 cm, 56 kg nem vékony.
172 cm vagyok, 58 kg-al gebe voltam, nem is kicsit. Szóval ezt azért ne vegyük alapul.
Nem mindegy, hogy kórosan elhízott, vagy csak simán elhízott vagy? Dagadt, dagadt, egyre megy.
Ez a “férjem szerint pont jó vagyok” ez a kedvencem. 😂 Ja, merné megmondani, hogy dagadt a felesége, puncit nem kapna többet, azt meg ugye tudjuk, hogy a férfiaknál ez kardinális kérdés amiért sok mindent megtennének beleértve a kegyes hazugságot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!