Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A védőnőm szülés után mikor...

A védőnőm szülés után mikor hazaengedtek azt mondta korosan elvagyok hizva azt tudni kell toxemias terhessegem volt tehat a viz volt rajtam nagyon sok mar lement nem mondom hogy zsir nincs rajtam de 160cm 70kg jelenleg.szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
Ez engem nagyon bant hogy ezt mondta . Tenyleg ellenek hizva korosan? /nem szoptatok mivel a toxemia miatt meg nem allt vissza a vernyomasom igy erős gyogyszert szedek /tudom hogy felesleg van rajtam de szerintem ez nem koros foleg igy hogy nem szoptatok lassaban is megy le .

2020. szept. 24. 21:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
33%
Hát.. 160 cmhez 70 kg az nem kis túlsúly.. Elég egeszsegtelen, szerintem erre is gondolt a kóros megnevezéssel. Ha viszonyitaskent azt nezem, hogy 174cmhez vagyok 56 kg és nem vagyok sovány, van mit fogni stb.. Akkor majd 15 cm-rel alacsonyabbhoz 15 kg plussz.. Hú.. Az nagyon sok. Nem szoptatsz, mozogni sem fogsz annyit, enni viszont annal inkább ez csak gyarapodni fog 🙄
2020. szept. 25. 08:11
 22/39 anonim ***** válasza:
69%

A 174cm 56 kg az nagyon sovány,ne haragudj :(

Kolleganőm is hasonló alkat és csont és bőr.

Kérdező!

Nyilván van rajtad felesleg de nem vagy kórosan elhízott.

2020. szept. 25. 08:37
 23/39 anonim ***** válasza:
72%

21: miért trollkodsz oda a hülyeségeiddel minden kérdéshez? Megfigyeltem, hogy a te stílusodban, pontszámoddal számtalan kérdés alatt megy a provokáció, gondolom te vagy az végig. Értem hogy ez az oldal a szórakozásra van, én is szoktam, de egy picit túlzás.

7: a kóros elhízás BMI 35, amitől a kérdező marha messze van. Ha te ezekkel a paraméterekkel hájas és löttyedt voltál, akkor sajnos te skinnyfat vagy, hát nem csodálom hogy szarul néztél ki...

2020. szept. 25. 08:43
 24/39 anonim ***** válasza:
76%

Nem feltétlenül sovány, de valószínűleg nincs izomtömege.

Amíg rendszeresen sportoltam (napi 10km szobabiciklin, plusz heti három 20hossz úszás, hétvégén kondi) 170centinél nem tudtam 63kiló alá menni, mert akkora volt az izomtömegem.

2020. szept. 25. 08:45
 25/39 anonim ***** válasza:
64%
Ém 160 cm 85 kiló vagyok, mégsem szólt be a védőnő. Ikreket szültem. Majd lemegy. Ne foglalkozz vele.
2020. szept. 25. 08:48
 26/39 anonim ***** válasza:
70%
Hol lennél màr 10 kiló plusszal kórosan elhízott?? Nézzen utána az a semmirekellő, hogy az mennyi bme indexnel van.
2020. szept. 25. 08:49
 27/39 anonim ***** válasza:
62%

Persze, 174 cm, 56 kg nem vékony.

172 cm vagyok, 58 kg-al gebe voltam, nem is kicsit. Szóval ezt azért ne vegyük alapul.

2020. szept. 25. 09:41
 28/39 anonim ***** válasza:
56%
És akkor lepontoznak, ha azt írom a védőnőre, hogy támadónő. :)
2020. szept. 25. 11:38
 29/39 anonim ***** válasza:
74%
158 cm vagyok es 67 kg voltam.. lehet mindenkin máshogy oszlik el,de kövér nem vagyok.. sovány sem,de férjem szerint pont jó. Nem tudom elhinni,hogy te majdnem ennyi kilóval 10 cm plusszal "kórosan elhízott" lennél.
2020. szept. 25. 13:20
 30/39 anonim ***** válasza:
31%

Nem mindegy, hogy kórosan elhízott, vagy csak simán elhízott vagy? Dagadt, dagadt, egyre megy.

Ez a “férjem szerint pont jó vagyok” ez a kedvencem. 😂 Ja, merné megmondani, hogy dagadt a felesége, puncit nem kapna többet, azt meg ugye tudjuk, hogy a férfiaknál ez kardinális kérdés amiért sok mindent megtennének beleértve a kegyes hazugságot is...

2020. szept. 25. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!