Akinek kérésre volt császárja, hogy zajlott? Nehezen találtatok hozzá orvost? Miért döntöttetek így?
Ismerős nevében tudok beszélni.
Megkérdezte, hogy mennyiért vállalja a műtétet. Mondott egy osszeget az orvos.
Bement reggek nst-re és utána megműtötték.
Kolleganőmet kértem meg, kérdezze meg a szülésznőjétől, ki az a doki, aki vállalja. Mondott egy nevet, bejelentkeztem, már a terhesség megállapításakor (nála, előtt másnál már voltam sztkban) felvezettem neki, hogy császárt szeretnék. Azt mondta semmi jónak nem áll útjában, szerinte is biztonságosabb a babára nézve. Árban ugyan az volt mint a hüvelyi lett volna, 8-10 terhesgondozás árát mondta, 10e volt egy alkalom, 2016ban.
38 hetet betöltöttem, megmondta, melyik nap ügyeletes, menjek be. Azt is elmondta, azért akkor kell, mikor ő ügyel, mert akkor nincs másnak beleszólása abba, hogy ő mit csinál és miért csinálja, egyébként meg egyeztetnie kellene. Nekem ez teljesen megfelelt. 3 körül mentünk be, bekötöttek oxit, fél6kor született a lányom.
Pécs
Én azért választottam a császárt mert az első babával nagyon megszenvedtem. Tudtam, hogy a másodikat csak császárral szeretném szülni. Szégyen vagy nem.
A Sote-n találatam orvost aki elvégezte.
Persze külön díj ellenében. Hüvelyi szülés esetén 150000 a tarifa de császárral 200000. Nem bántam meg.
Én örök életemben tudtam, ha egyszer terhes leszek császárt szeretnék. Ez van, vállalom.
Fiamnak azért megadtam az esélyt, hogy kibújjon magától, de amikor 6 nappal túlhordtam és aznap megtudtam, hogy a barátnőm babája meghalt a pocakjában 40 hetesen, viharoztam a korházba, hogy nem várok tovább, szedjék ki a fiam (Németország). Itt nincs fogadott orvos. Doki nagyon együttműködő volt,megnyugtatott és rögtön rávágta, hogy szeretném azonnal vagy másnap reggel. Másnap reggelt választottam, akkor már kértem a fiam, hogy maradjon bent még egy napot🤣
Számomra gyönyörű élmény maradt, egyedül amit sajnálok, hogy nem tudtam egyből ellátni a fiam.
Most újra terhes vagyok, még én sem tudom mit szeretnék, de ismét a császár felé hajlok jobban.
8-as ki az orvosod? Lehet az akinél én szültem. 😁
6-os vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!