Mire számítsak, kora szülés vagy nem?
Figyelt kérdés
Az van, hogy 28+5 hetes terhes vagyok ma,voltam általános méhszáj vizsgálaton és az orvosom közölte hogy nyitott a méhszájam 3111 értéket kaptam. Beküldött kórházba, nst-re raktak de semmi szülési jelet nem láttak. Így kaptam egy tüdőérlelő injekciót és haza küldtek,holnap újra mennem kell,de párom be visz egyértelmű. Javasoltak extra magas dózisú magnézumot. Mióta fekszem időnket érzek görcsöket a derekamban,és a hasamban is. Nem erősek,ez tény de félek,hogy szülni fogok. Van valakinek tapasztalata ebben. Ja és az orvos a kórházban meg vizsgált azt mondta nincs itt olyan nagy baj,még most nem szülünk.2020. szept. 24. 20:38
1/11 A kérdező kommentje:
Most még,medence végű és sokat mozgolódik is
2020. szept. 24. 20:40
2/11 anonim válasza:
nekem ennél korábban volt hasonló érték. a 38-ig hétig húztam. ne parázz. feküdj sokat és ne emelj semmit. a házimunkát sz*rd le
3/11 A kérdező kommentje:
Kénytelen vagyok leszarni! Édesanyám segít amiben csak tud. A párom szerintem nincs tisztában a dolgokkal. Mindig kér valamit, hiába mondom neki,hogy pihire van szükségem,tényleg csak magam miatt kelhetek ki az ágyból.
2020. szept. 24. 20:50
5/11 A kérdező kommentje:
Sejtem mire gondolsz, bízom benne,hogy felfogja majd
2020. szept. 24. 20:56
6/11 anonim válasza:
Ne kelj fel. Csak a vizsgálatokra. Sogórnőm így járt, kihúzta végig, a kishölgy már 1 éves. Ő szó szerint nem kelt fel. Neki az bejött.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem is kelek,csak ha WC-re kell mennem vagy eszek. Nem bírok állandóan feküdni.. sosem voltam fekvôs típus. Mindig csinálok valamit,és az hogy hirtelen semmi na ez nekem nem jó
2020. szept. 24. 21:19
8/11 anonim válasza:
olvassál, netezzél, nézzél filmeket, hallgass zenét. aludjál.
pár hónap múlva ezekre - évekig - nem lesz lehetőséged
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Sajnos muszáj vagyok így elütni az időt :)
2020. szept. 25. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!