Zárt méhszálynál beindulhat magától a szülés? Ezért Hosszabb vajúdásra számítsak első baba esetén?
*méhszáJ
Persze.
Amikor vizsgáltak, egy ujjnyira voltam nyitva (kiírt nap másnapja), menjek vissza két nap múlva, aztán meglátjuk.
Pár órával később elfolyt a magzatvíz. Fájások később kezdődtek, de a fájások kezdetétől számítva 5 óra alatt megszületett.
Ok. Bocsi MÉhszàJ. Megjegyzem :)
De valamennyire mégiscsak nyitva voltàl, de nálam semmi dokim szerint beton màr így lassan a 40hétnél, az arcàra volt írva hogy ez így nem lesz jó csak nem merte mondani :(
Szia, persze. Én 38 hetes voltam mikor szültem. Előző nap voltam a dokimnál, teljesen zárt méhszáj, a baba feje beékelődve de még elég fönt volt. Azt mondta kedden a dokim, hogy örülhetek, ha a 40. hétre kibújik a kislányom, ez volt kedden. Másnap, mint derült égből a villámcsapás, elfolyt a magzatvíz. :-)
Első szülésem volt, és délután fél 6-kor jött az első fájásom, rögtön 5 percesekkel, és este 11-re meglett a kislányom :-) Tehát bátran ki merem jelenteni, hogy nem volt hosszú a vajúdásom, sőt még szerintem szerencsém is volt. :-)
Neked is könnyű, gyors szülést kívánok, és tarts ki, most már tényleg nincs sok hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!