Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A védőnőm szülés után mikor...

A védőnőm szülés után mikor hazaengedtek azt mondta korosan elvagyok hizva azt tudni kell toxemias terhessegem volt tehat a viz volt rajtam nagyon sok mar lement nem mondom hogy zsir nincs rajtam de 160cm 70kg jelenleg.szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
Ez engem nagyon bant hogy ezt mondta . Tenyleg ellenek hizva korosan? /nem szoptatok mivel a toxemia miatt meg nem allt vissza a vernyomasom igy erős gyogyszert szedek /tudom hogy felesleg van rajtam de szerintem ez nem koros foleg igy hogy nem szoptatok lassaban is megy le .

2020. szept. 24. 21:39
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem kórosan elhízott. Élvezd a babázást, és ha legközelebb bármit mond az a krv@ akkor küldd el melegebb éghajlatra. A kiskönyvben meg húzd át a fenébe, és írd mellé, hogy nem igaz, mivel nem igaz.
2020. szept. 24. 22:49
 12/39 anonim ***** válasza:
53%
Én 165 cm és 84 kg vagyok 10 hetesen.Nem érzem magam kórosan elhízottnak.Nem is mondta még senki.Persze van bőven feleslegem, de szerintem ez alkati kérdés is. Pl. Én 72 kilósan vékonynak tűntem, pedig az is messze van az ideális BMI-től.
2020. szept. 24. 22:50
 13/39 anonim ***** válasza:
71%
27 a testtömeg indexed. Az túlsúlyos, de nem sokkal van feljebb a normál tartománynál.
2020. szept. 24. 22:52
 14/39 anonim ***** válasza:
74%

Engedd el!

Komolyan.

Amikor lehet úgyis teszel ellene.. nem azétt mert valaki elhízottnak nevez, hanem mert jól akarod érezni magad a bőrődbwm, ez pedig látszólag neked alacsonyabb súllyal megy.

Amúgy meg az elhízás nem betegség.

A cukorbetegség az az..vagy a magas vérnyomás.

Kórházból az egyik terhességemnél amikor hazajöttem akkor szinte monden rajtam volt

2 hét múlva 3 kg maradt pedig 20 kg-ot hízt..

Úgyh pukkadjon meg a védőnő

2020. szept. 24. 22:56
 15/39 anonim ***** válasza:
77%
167 centi vagyok és 60al estem teherbe. 78 voltam a szülés napján, 65el jöttem haza. Senki 1 budos szót nem szolt h kövér lennék 🤔 pedig éreztem magamon h duci vagyok. Sz.. Tam rá, a gyerekem egészsége mindennel fontosabb. Most vagyok 59 kiló és majdnem másfél éve szültem
2020. szept. 25. 00:11
 16/39 anonim ***** válasza:
80%
Mondd neki, hogy nem kellene a saját fóbiáját az elhízástól rád kivetítenie.
2020. szept. 25. 00:45
 17/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek , megprobálom magam túl tenni rajta.
2020. szept. 25. 02:35
 18/39 anonim ***** válasza:
57%
Nem kórósan ,de igen, el vagy hizva.
2020. szept. 25. 07:47
 19/39 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem kórosan elhízott, nyugodtan huzasd ki vele a kiskönyvből.
2020. szept. 25. 08:07
 20/39 anonim ***** válasza:
80%

Na èn most előkotortam a kiskönyvem.

168centi vagyok és 35kilót híztam (a veszélyeztetett terhesség és kívánósság nem jó kombináció)

SEHOL nem írnak nekem kóros elhízást, pedig rám már lehetett volna mondani.

Elmehet a sunyiba.

A 160/70 messze van a kórostól.

Ha elfogadsz egy tanácsot:

Most hagyd magad regenerálódni, étkezz rendszeresen (tudom, baba mellett ez nehéz)

Aztán jönnek majd a séták (ami csak neked séta) és fokozatosan leadod a plusszod. Ne vágj bele drasztikus diétába, mert többet árt mint használ.

2020. szept. 25. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!