A védőnőm szülés után mikor hazaengedtek azt mondta korosan elvagyok hizva azt tudni kell toxemias terhessegem volt tehat a viz volt rajtam nagyon sok mar lement nem mondom hogy zsir nincs rajtam de 160cm 70kg jelenleg.szerintetek igaza van?
Engedd el!
Komolyan.
Amikor lehet úgyis teszel ellene.. nem azétt mert valaki elhízottnak nevez, hanem mert jól akarod érezni magad a bőrődbwm, ez pedig látszólag neked alacsonyabb súllyal megy.
Amúgy meg az elhízás nem betegség.
A cukorbetegség az az..vagy a magas vérnyomás.
Kórházból az egyik terhességemnél amikor hazajöttem akkor szinte monden rajtam volt
2 hét múlva 3 kg maradt pedig 20 kg-ot hízt..
Úgyh pukkadjon meg a védőnő
Na èn most előkotortam a kiskönyvem.
168centi vagyok és 35kilót híztam (a veszélyeztetett terhesség és kívánósság nem jó kombináció)
SEHOL nem írnak nekem kóros elhízást, pedig rám már lehetett volna mondani.
Elmehet a sunyiba.
A 160/70 messze van a kórostól.
Ha elfogadsz egy tanácsot:
Most hagyd magad regenerálódni, étkezz rendszeresen (tudom, baba mellett ez nehéz)
Aztán jönnek majd a séták (ami csak neked séta) és fokozatosan leadod a plusszod. Ne vágj bele drasztikus diétába, mert többet árt mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!