Milyen előjelek voltak, mikor elindultak a dolgok? :-)
39 hetes vagyok, és gyanúsan sokat mocorog a picim 2 napja, majd kirúgja a hasamat, de se fájás, se magzatvíz, se semmi...egyedül az, hogy legszívesebben egyfolytában takarítanék, de már nem tudok...:-D
Vagy csak a frontoktól lehet?
Köszi...
Amolyan tervezgetős vagyok, és baromira idegesít, ez a várakozás...nem tudom felfogni, hogy itt nem Én diktálok..:-D
ez már az lesz!:)
rajtad kitört a fészekrakás, pár nap múlva kint lesz a babád hidd el! én is utolsó este még vasaltam, mostam, teregettem, borotválkoztam (!!!), aztán lefeküdtem tv-zni, erre jött egy fájás... 5 perc múlva megint... másnap már a kezemben volt a kicsi. és a férjemnek volt itthon tiszta ruha:)
szép szülést kívánok!
Ó, nekem már 36. hétnél jött ez a fészekrakósdi ,takarítósni és csak a 40.héten szültem. Szülés előtt pont, hogy nem ficánkolnak a babák, hanem elcsendesednek, lelassul nagyon a mozgásuk.
Az én előjelem a tompa, lassan de rendszeresen jövő fájás volt és a darabokban távozó nyákdugó.
Köszi lányok! :-)
Még mosolygok, szóval...nincs semmi.
Én 21-én találtam egy lakáspályázatot amit el is küldtem a páromnak a munkahelyére hogy 20perc mulva kell beadni. Szentségeltem is rendesen.(Ez volt délben) Ő 2ig dolgozik,tehát nehéz is lett volna másfél óra alatt minden papirt összeszedni,beadni meg társai.:D Tévéztem,olvasgattam itt,meg szüléstörténeteket a neten. Este 9kor (Barátok közt után) elmentem hajat mosni és borotválkozni.Nem árt ha megcsinálom előre,mert más rég voltam megcsinálva gondoltam... 17-re voltam kiirva egyébként.1óra alatt kész lettem,Fél 11kor leültem még olvasgatni a géphez.11kor mondtam már késő van aludjunk:) S amikor felálltam akkor jött egy fájás.Párom maradt még a gépénél,én néztem az órát s közben hivtam éjfélkor anyut hogy fél óránként fájok:) Fél 1 körül lefeküdtünk aludni. 3kor felébredtem a szokásos éjjeli pisilésre.Akkor már 5-7percenként jöttek. Hivtuk anyut,mentőket.4re a kórházban voltunk,hazaküldtek.Bent maradtunk a váróban. De délben megszületett a babánk.
Nálam 17-e óta nyugisabb volt,de akkor meleg volt.
hat az en babam is detto eszt csinalta anyira mocorgot h majd kirugta a hasamat.enis takaritotam volna de a nagy pocimtol nem tudtam meg attol sem h nagyon hamar elfaradtam.vajudaskor megjobban mocorgot,akkor koltozot le a pocim is:)
ennek mar 3 honapja
bocsi az ekezetek miatt
konyu szulest kivanok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!