Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen előjelek voltak, mikor...

Milyen előjelek voltak, mikor elindultak a dolgok? :-)

Figyelt kérdés

39 hetes vagyok, és gyanúsan sokat mocorog a picim 2 napja, majd kirúgja a hasamat, de se fájás, se magzatvíz, se semmi...egyedül az, hogy legszívesebben egyfolytában takarítanék, de már nem tudok...:-D

Vagy csak a frontoktól lehet?

2010. aug. 7. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem nem volt semmi előjel, 38+6 naposan egyszer csak puff elöntött a magzatvíz ennyi! Pedig éppen lefeküdtem volna filmet nézni:) szóval elvileg nálad is akármikor megindulhatnak a dolgok! Könnyű szülést!
2010. aug. 7. 10:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi...

Amolyan tervezgetős vagyok, és baromira idegesít, ez a várakozás...nem tudom felfogni, hogy itt nem Én diktálok..:-D

2010. aug. 7. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:

ez már az lesz!:)

rajtad kitört a fészekrakás, pár nap múlva kint lesz a babád hidd el! én is utolsó este még vasaltam, mostam, teregettem, borotválkoztam (!!!), aztán lefeküdtem tv-zni, erre jött egy fájás... 5 perc múlva megint... másnap már a kezemben volt a kicsi. és a férjemnek volt itthon tiszta ruha:)

szép szülést kívánok!

2010. aug. 7. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Ó, nekem már 36. hétnél jött ez a fészekrakósdi ,takarítósni és csak a 40.héten szültem. Szülés előtt pont, hogy nem ficánkolnak a babák, hanem elcsendesednek, lelassul nagyon a mozgásuk.

Az én előjelem a tompa, lassan de rendszeresen jövő fájás volt és a darabokban távozó nyákdugó.

2010. aug. 7. 13:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi lányok! :-)

Még mosolygok, szóval...nincs semmi.

2010. aug. 7. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 21-én találtam egy lakáspályázatot amit el is küldtem a páromnak a munkahelyére hogy 20perc mulva kell beadni. Szentségeltem is rendesen.(Ez volt délben) Ő 2ig dolgozik,tehát nehéz is lett volna másfél óra alatt minden papirt összeszedni,beadni meg társai.:D Tévéztem,olvasgattam itt,meg szüléstörténeteket a neten. Este 9kor (Barátok közt után) elmentem hajat mosni és borotválkozni.Nem árt ha megcsinálom előre,mert más rég voltam megcsinálva gondoltam... 17-re voltam kiirva egyébként.1óra alatt kész lettem,Fél 11kor leültem még olvasgatni a géphez.11kor mondtam már késő van aludjunk:) S amikor felálltam akkor jött egy fájás.Párom maradt még a gépénél,én néztem az órát s közben hivtam éjfélkor anyut hogy fél óránként fájok:) Fél 1 körül lefeküdtünk aludni. 3kor felébredtem a szokásos éjjeli pisilésre.Akkor már 5-7percenként jöttek. Hivtuk anyut,mentőket.4re a kórházban voltunk,hazaküldtek.Bent maradtunk a váróban. De délben megszületett a babánk.

Nálam 17-e óta nyugisabb volt,de akkor meleg volt.

2010. aug. 7. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:

hat az en babam is detto eszt csinalta anyira mocorgot h majd kirugta a hasamat.enis takaritotam volna de a nagy pocimtol nem tudtam meg attol sem h nagyon hamar elfaradtam.vajudaskor megjobban mocorgot,akkor koltozot le a pocim is:)

ennek mar 3 honapja

bocsi az ekezetek miatt

konyu szulest kivanok neked

2010. aug. 8. 08:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek minden jót!
2010. aug. 9. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!