Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki beállítatta a születend...

Valaki beállítatta a születendő gyermekének a nemét?

Figyelt kérdés
Ha igen , akkor hol?

2020. szept. 10. 10:54
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
74%
Jaj, hányingerem lett hirtelen...
2020. szept. 11. 12:30
 42/43 anonim ***** válasza:
86%

Mindigis lányt akartam. Biztos voltam benne, hogy nekem úgyis csak lányom lehet. Az egész családban csajok vannak 😅féltem, hogyha fiú lesz nem fogom tudni szeretni, nem tudok hozzá úgy viszonyulni...

Már 23 hetes terhes voltam, amikor kiderült, hogy fiú. 😂

Először nevettem, majd elkezdtem bőgni mint az állat, de nem azért, mert nem örültem vagy ilyenek, hanem akkora lelkiismeret furdolásom lett, hogy azt gondoltam a gyerekem meg se érdemel engem anyjának, mert "nem őt vártuk" stb stb hasonló terhességi hormonos kiborulás 😅

Ultrahang után elmentem a pepcoba, vettem csomó fiú ruhát, nézegettem és beleszerettem.

Már másfél éves a fiam, de első pillanattól kezdve imádom szeretem. A legtökéletesebb lény az egész univerzumban. 😊

És nagyon nagyon boldog vagyok, h Fiam lett 🤦‍♀️

2020. szept. 13. 23:52
 43/43 anonim ***** válasza:
Jézusom elrontottam a smilet 😂😂 *♥️ szivecskét akartam írni 😂
2020. szept. 13. 23:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!