Valaki beállítatta a születendő gyermekének a nemét?
És vajon örökbefogadásnál miért van ez a privilégium?
Ott lehet megválasztani a nemet??
Azt meg hogy milyen legyen a családom én nem választhatom meg?
...érdekes
Mi az érdekes ezen?
A gyereket nem választhatod meg, kész!
Istenem hogy ennyire sötét legyél.
Es akkor mi lenne ha te jogász gyermeket szeretnél a tökéletes családodba, de mondjuk ő szoba festő mázoló lesz??? Akkor felkötöd magad?
Szerintem is kamu kérdés, valószínűleg ő az állandó 30%-os lepontozó, ez is mutatja. :)
Egyébként sajnos rengeteg ilyen van, pl egy volt osztálytársnőm, aki fiút akart, mert a lányok r_ncok, lány lett, majd nagy megkönnyebbülésére a második fiú, azóta csak róla posztol, az első el is lett felejtve. :D :(
"Az egyik hogy ha nem a megfelelő nemű születik akkor az rányomja bélyegét a szülő életére, ami szüli a másik okot , a gyerek idővel megérzi hogy nem igazán örülnek neki.
Egy boldogtalan család kinek hiányzik..?"
Te tudod mit beszélsz?Kezeltesd magad!Nem vicc!Komoly problémáid vannak....
28!
Köszönöm az EGYETLEN értekmes kommentet!
26!
Szerinted?
Akkor nem lett volna jobb ha neki is beállítják azt amit akar?
Szóval! Ahogy olvasgatom a kommenteket, valahogy megértem miért olyanok az emberek amilyennek gondolom őket, ezért tart ez az ország ott ahol..
Jobbat nem is érdemelne itt senki.
Ez az oldal? Ez csak szórakozni jó mert ha valakinek eltér bármiben a véleménye a többi “istentől” azonnal támadásba lendülnek.
Ilyen a magyar...
Részemről ennyi volt, majd érdeklődök tovább minőségi helyen és nem ítélkező hanem segítőkész embereknél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!