Valaki beállítatta a születendő gyermekének a nemét?
Csak a pontosság kedveert: nincs olyan, hogy a himivarsejtben szetvalasztjak az x meg y kromoszómat!
Egy himivarsejtben vagy x vagy y kromoszómat tartalmaz, de nem mindkettőt egyszerre. Olyan vagy, hogy az x és y kromoszómat tartalmazó himivarsejteket szelektaljak. Tudtommal csak akkor, ha férfi vagy női ágon öröklődik genetikai betegség a családban. De nem közkívánatra.
Szerintem ha más érdekeltség öl szeretnéd a gyereked nemét elore eldonteni, akkor meg nem vagy érett arra, hogy szülő legyél.
Bocsánat!
A kérdésemre esetleg tudna valaki felelni?
Mellesleg én gyereket szeretnék csupán a nemét szeretném meghatározni ami véleményem szerint nem túl nagy kérés, két ok miatt is.
Az egyik hogy ha nem a megfelelő nemű születik akkor az rányomja bélyegét a szülő életére, ami szüli a másik okot , a gyerek idővel megérzi hogy nem igazán örülnek neki.
Egy boldogtalan család kinek hiányzik..?
Ami viszont elfogathatatlan a számomra az pedig az hogy engem e miatt lehet elítélnek és ebben a csodálatos országban nem is lehet ilyet kérni, de a magzatgyilkosság rendben van! (Abortusz). Az legális.
Eléggé provokációnak tűnik ez a kérdés.
Ha nincs nemi kromoszomahoz kötötten öröklodo betegség, akkor nem lehet nemre szelektálni. Szerintem más európai országban sem, legalábbis nem tartom valószínűnek. 3 meglevő gyerek után sem hallottam erről. Abortuszt is a 12het után csak komoly indokbol végeznek, a nem kívánt nemu gyerek, nem az.
Örökbefogadasnal viszont lehet tenni nemi kikötést.
zemét leszek.
Kívánom, hogy sikerüljön-
LEgyen egy kislányod, vagy kisfiad, amit szeretnél.
Olyan 60 körüli IQ-val, hordd feljeslztésre, kisegítőbe. MAjd akkor rájössz.
Figyelj csak ha te azért boldogtalan lennél és éreztetnéd a gyerekkel is mint írod, akkor ne szülj! Semmilyet se! Mert akkor azert se szeretnéd ha túl eleven, esetleg adhd vagy gyenge tanuló lenne.... tudod a gyerek ajándék, akit úgy kell elfogadni ahogy van, ha egyáltalán teherbe tudsz esni adj hálát érte es ne ilyen butaságokon morfondírozz.
Üdv: egy anya aki fiút akart és lány lett, majd másodjára még egy lànyt akart és fiú lett (és őrületesen szeretem mindkettőt úgy ahogy vannak)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!