Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen évszakban legideálisabb...

Milyen évszakban legideálisabb szülni?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, mint pl nem jó ősszel, mert akkor évvesztes lesz a gyerek (vagy pont az a jó)

Vagy jobb nyáron/ősz elején, mert nagy hassal könnyebb nyáron öltözködni, nem kell új télikabátot venni, stb.

Ilyesmikre gondoltam, ha nektek jut még eszetekbe hasonló, kérlek írjátok le! :)

2020. aug. 27. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Június elején szültem, szerintem az nagyon jó időpont, igaz, azon a nyáron nagyon meleg volt, viszont a hányós időszak ősz közepe-télre esett, azt nem bírtam volna nyáron, a terhesség vége szintén kellemetlen lehet nagy nyári melegben.
2020. aug. 27. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én gyűlölöm és nagyon nehezen viselem a meleget és a nyarat, nagyon örültem, hogy pont augusztusban lettem várandós - véletlenül jött így ki, de szuper volt. Engem nem zavart a téli beöltözködés sem, kismamaleggings, tunika, csizma, kabát aztán pá! Tavasszal elég volt egy poncsó vagy laza kötött kardigán is, mikor már nagy volt a pocak. Májusban, a nagy melegek előtt pedig megszületett, vihettük nagyokat sétálni a gyönyörű késő tavaszi időben. Télre már ügyesen ült a babakocsiban, egy évesen pedig a szabadban, füvön tehette meg az első önálló lépéseit. Ha lenne tesó, ugyanígy szeretném.
2020. aug. 27. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én áprilisban szültem , pont ideális szerintem. Télen még nem volt akkora batár hasam, hogy kényelmetlen legyen , mikor szültem meg már jó idő volt , sütött a nap, lehetett levegozni. Plussz mire kezdődik a hozzátáplálás addigra pont van mindenféle zöldség gyümölcs frissen .
2020. aug. 27. 21:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nyáron szültem. (július) én ha megint szülnek próbálnám úgy időzíteni higy nyári legyen (haha jó vicc) télen nem kellett új nagykabat, max pár póló és nadrág. Szerintem nyár
2020. aug. 27. 22:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én augusztus végén szültem.Akkor nem volt jó, majd' megvesztem a melegben, aztán gyorsan pont egy csúnya, esős őszt fogtunk ki, alig tudtam kimozdulni a picivel.Most mégis jó, hogy nyár végi gyerek, legalább sulikezdés előtt még van "mit várnia", van egy kis öröme.😊
2020. aug. 28. 00:51
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

"terhesség alatt télen figyelni kell nehogy felfázz."

A "felfázás" valójában egy baktériumfertőzés, ami nyáron gyakoribb, mint télen.

2020. aug. 28. 19:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nincs tapasztalatom, de szerintem is tavasz-kora nyár. Mondjuk márciustól júniusig. Előttem leírták a fő szempontokat :)
2020. aug. 28. 21:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Tavasz
2020. aug. 30. 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Én február végén, március elején és június elején szültem a gyerekeimet, és szeritem mind ideális volt.

A február végi, március eleji kb egyforma volt. Jó volt, hogy abban az évben még betegek sem voltak, már nem újszülöttek voltak, mire jött a nyár és már lehetett velük mozogni erre-arra.

A június elején született fiammal kb július végégi azért inkább csak otthon voltunk, de utána már könnyebb volt vele is. És szintén nem volt beteg abban az évben még, csak következő évben márciusban.

2020. aug. 30. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!