Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen évszakban legideálisabb...

Milyen évszakban legideálisabb szülni?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, mint pl nem jó ősszel, mert akkor évvesztes lesz a gyerek (vagy pont az a jó)

Vagy jobb nyáron/ősz elején, mert nagy hassal könnyebb nyáron öltözködni, nem kell új télikabátot venni, stb.

Ilyesmikre gondoltam, ha nektek jut még eszetekbe hasonló, kérlek írjátok le! :)

2020. aug. 27. 19:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Ez teljesen attól függ,hogy ki-mit szeretne
2020. aug. 27. 19:42
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem tavasszal.

Akkor nem kell gatyarohasztó melegben jàrkálni nagy hassal, de a pici babával nem is kell bezárkozni, mint télen, kint lehettek egész nap kb. fél éves koráig.

2020. aug. 27. 19:42
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Minimum 4 gyereket kellene szülni, minden évszakból tapasztalva annak, aki erre rendesen tud válaszolni. Különben mindenki a saját egyszeri (vagy többszöri) tapasztalatát fogja leírni.
2020. aug. 27. 19:46
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Kinek mi a prioritás. Késő ősszel, télen indluenzajárvány van, sokszor nem jöhet be emiatt apuka. Nekem még ez jutott eszembe.
2020. aug. 27. 19:51
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Tavasz.
2020. aug. 27. 19:53
 6/19 anonim ***** válasza:
93%
Tavasz. Nem leszel òriàs pocakos kànikulàban, ès tèlire megerősödik a gyerek.
2020. aug. 27. 20:14
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Tavasszal szültem, télen amikor be kellett öltözni még nem volt olyan nagy pocakom, hogy kényelmetlen legyen de amikor viszont már nagy volt akkor még nem volt olyan gatyarohasztó hőség, hogy minden bajom legyen.
2020. aug. 27. 20:15
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Télen azért nem jó mert influenzajárvány, több vírusos betegség, nem lehet kimenni a babával.

Tavasszal talán a legjobb de terhesség alatt télen figyelni kell nehogy felfázz.

Nyáron sok kismama a meleget nem bírja.

Ősszel szintén járványok.

De egyébként szerintem teljesen mindegy minden évszakban van valami.

2020. aug. 27. 20:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Négy gyereket szültem, mind a négyet más évszakban (március, december, június és szeptember).

Nem is tudom, melyik volt a legjobb. Jo volt a nyár eleje, mert jött a jo idő. Jo lett volna a március is, csak akkor pont egy hideg, esős időszak volt. Jo volt a szeptember is, mert még sokáig jo idő volt, bár, aki nem szereti a meleget, annak nehéz lehet a nyár várandosan. A december eleje azért nem volt olyan jo, mert nagyon rövidek voltak a napok, de jött az ünnepi időszak, ami feldobta ezt is.

Talán tényleg a tavasz, kora nyár a legjobb.

2020. aug. 27. 20:36
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem március-áprilisban. Én dec legvégén szültem, elég depis voltam, nem volt kedvem kimozdulni a sötét hidegbe, tavasszal meg ugye jött a karantén.. :D májusban kezdtem csak el kijarkalni, megváltás volt.
2020. aug. 27. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!